E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'ye iade-i ziyarette bulunacak---

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'ye iade-i ziyarette bulunacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'ye iade-i ziyarette bulunacak
02 Mayıs 2024 - 20:29 borsagundem.com

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikili görüşmesi sona erdi. AK Parti ve CHP kaynakları, Erdoğan'ın en yakın zamanda CHP'ye iade-i ziyarette bulunacağını belirtti

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özel görüşmesi sonrası ilk bilgiler kulislere düştü. CHP kaynaklarından alınan bilgilere göre görüşme olumlu bir havada geçti. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Merkezi'ne iade-i ziyaret gerçekleştireceği belirtildi. Öte yandan Özel, Erdoğan'a "Cumhuriyet Ateşi" isimli objeyi ve ayrıca yanında Manisa'daki Uluslararası Mesir Macunu Festivali'nden getirdiği mesir macunu hediye etti. AK Parti kaynakları ise Erdoğan'ın Özel'i seçim başarısı dolayısıyla tebrik ettiğini ve en kısa zamanda CHP'ye iade-i ziyarette bulunacağını aktardı.

CHP LİDERİ ÖZEL, GÖRÜŞME SONRASI CHP GENEL MERKEZİ'NE GİTTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. 2016'dan sonra AK Parti ve CHP genel başkanlarının ilk kez bir araya geldiği görüşme 1 saat 35 dakika sürdü. Özel çıkışta teşekkür ederek açıklamalarda bulunmadı. CHP Genel Başkanı Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesini değerlendirmek için kurmayları ile bir araya gelmek için CHP Genel Merkezine gittiği öğrenildi.

"OLUMLU VE VERİMLİ GEÇTİ"

Görüşme sonrası hem AK Parti hem de CHP kanadı sessizliğini korurken, CHP cephesinden gelen ilk kulis bilgilerine görüşme son derece olumlu ve verimli geçti. Gündem detaylı bir şekilde ele alındı.

Erdoğan - Özel zirvesi: 1 saat 35 dakikalık görüşme!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :