E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump: Tanker saldırılarının sorumlusu İran---

Trump: Tanker saldırılarının sorumlusu İran

Trump: Tanker saldırılarının sorumlusu İran
14 Haziran 2019 - 16:09 borsagundem.com

Trump, Umman Körfezi'nde petrol tankerlerine saldırı için İran'ı suçladı.

ABD Başkanı Donald Trump, Umman Körfezi'nde dün iki petrol tankerine düzenlenen saldırı için İran'ı suçladı.

Fox News'a yaptığı açıklamada Umman Köfezi'ndeki saldırı için "Bunu İran yaptı" ifadesini kullanan Trump, bu konuda bir kanıt ise ortaya koymadı.

Umman Körfezi'nin tanker trafiğine kapanmyacağını belirten Trump, bir kapanma olursa da bunun kısa süreli olacağını vurguladı.

Trump, "Biz İranlıları müzakere masasına oturtmak istiyoruz. İran'a zarar vermeye çalışmıyorum, ancak İran nükleer silaha sahip olamaz" ifadelerini kullandı. İran'ın nükleer silah sahibi olmasını nasıl durduracağı sorulan Trump, "Bunu göreceğiz" yanıtını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALİL TÜRK14 Haziran 2019 22:53

    tankarleri israil ve abd vursun  sonra suçu iran atın .umarım bir savaş çıkar şu fransızların ve abd nin uçak gemilerini denizin dibine boyladırlar.

  • Mehmet14 Haziran 2019 17:32

    Atışın aranizda Atışın. .. Bu bize yarar. Ortadoğu'da abd nin cücüğü israil böylelikle iyice tehlike altına itilir. Bunun sorumlusu Trump tir. Yahudi lobisi de bunun hesabını sorar. Turkiye Ortadoğu'da barışçıl ve emin tek ülkedir. Bunun kıymetini bilirler artık.

  • Profesör 14 Haziran 2019 16:24

    Acaba USA olarak bu işi İsrail'e yaptırıp İran'a atmak isteyemez misiniz. Bu sayede İran'a yaptırım kararları meşrulaşmış olacak. Hürmüz Boğaz'ı ise petrol trafiğine kapatılıp İran köşeye sıkıltırılacak. Bu oyunları kimse yemiyor ancak Avrupa ve NATO inanıyormuş gibi yapıyor. Çünkü ne kadar güçlü isen o kadar haklısın...