E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump maske tartışmasına son noktayı koydu: Şal takın---

Trump maske tartışmasına son noktayı koydu: Şal takın

Trump maske tartışmasına son noktayı koydu: Şal takın
03 Nisan 2020 - 06:41 borsagundem.com

ABD Başkanı ve kurmayları Kovid-19 günlük basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Trump, maske yerine şal önerdi. Pence, sigortasız ABD'lilerin Kovid-19 tedavi masraflarının Beyaz Saray'ın karşılaması için çalışma yaptıklarını söyledi


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Altiokluhirsizigordum.03 Nisan 2020 07:56

    Hırsız ekomen masur katil chpkk.

  • Izmizon03 Nisan 2020 07:53

    Sizse millet ittifakini chp,yı iyi tanıyın akp başkanı bu ulkede sadece akp belediyesi yok millet ittifakındaki belediyelerin kapisinida çalsin bi sıkıntı varmı halka ulasabiliyonuzmu su zor günlerde hala ayrıştırıp millete düşman devlet gibi göstermesine gerek yok sırf sizin oyunuzu almak terörist, dinsiz bunlar dış güçler ey almanya ey abd ey rusya bay kemal artık sıktı bakanlarda yılan dili basında yılan dil sırf oy için biz hirsiz1,2 milyon 2,milyonda yandaş yalak 2 liralik isi 10 liral goturenlerin karsisindayiz garibanın hakki yenilmesin diye cumhuriyet cizgimizden bu ulkeyi bize kazandiran ATATURK ve silah arkadaslarina saygisizlik yapanlara sahip cikilmasin anlatsam bin cikar ama yandas medya bizim sikayetlerimizi göstermez kendi cikarlari için cunku siz oyu azaltirsaniz cukkalari kesilecek nokta .

  • ......03 Nisan 2020 07:04

    Türkiye yi eleştirenler haberi iyi okuyun. Sigortasız virüslü olanların masrafını devlet karşılasın diye çalışma başlatmış abd. Bizde baştan beri devlet karşılıyor masrafları. Ama siz kötülük peşinde koştuğunuz için görmezsiniz bu haberleri. Şu chp ve fox tv algı operasyonlarıyla milleti resmen zehirliyor. Bunlar hastane yapımını bile algıyla yıllarca kötülediler. Hastane yapımını kötüleyen diğer konularda neler yapmaz. Suriyelileri seçimde ve en son biz avrupaya kapıyı açana kadar gönderme vaatleri yapan kılıçtaroğlu, yemin ederim dün, devletin yardımlarında suriyelileri unutmaması lazım diyor. Yapılan arabaya karşılar, yapılan operasyona karşılar, yapılan silaha, tanka, uçağa, iha ya siha ya karşılar, köprüye karşılar, havalimanına karşılar, kanal istanbul a karşılar ama oralarda arsa aldıkları duyumu var. Başörtülü öğretmen gibi daha büyük bela olmazmış ama terörist kitabı satarlar. Resmen millete iyiyi kötü, kötüyü iyi diye lanse edip fitne çıkarıyorlar.