E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump: Çin'den gelen para tarıma gidecek---

Trump: Çin'den gelen para tarıma gidecek

Trump: Çin'den gelen para tarıma gidecek
13 Mayıs 2019 - 08:08 borsagundem.com

ABD Başkanı, Çin'den kazanılan paranın çiftçilerden ürün alınmasına harcanacağını ve elde edilen fazla gıdalarla açlık çeken uluslara destek olunacağını söyledi

ABD Başkanı Donald Trump, Çin ile olmasını istedikleri yerde olduklarını söyledi. Trump ayrıca, Pekin'in ABD ile varılmış uzlaşmayı bozduğunu ve üzerinde uzlaşmaya varılmış anlaşmayı yeniden müzakere etmeye çalıştığını söyledi.

Twitter üzerinden açıklama yapan Trump, "Çin'den uyguladığımız tarifeler ile on milyarlarca dolar alıyoruz. Çin'den alınan ürünlerin ABD'de üretilmesi ideal olan. Veya bu ürünler gümrük tarifesi olmayan yerlerden alınabilir" diye konuştu.

Trump ayrıca, Çin'den kazanılan paranın çiftçilerden ürün alınmasına harcanacağını ve bu gıdaların dünya genelinde açlık çeken uluslara dağıtılacağını da tekrarladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika13 Mayıs 2019 08:19

    İş adamı olan Trump'da siyasetçi gibi davranmaya başladı, gıdaların açlık çekenlere bedelsiz  dağıtılacağı pek inandırıcı olmasada.