E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump: Biden'ın zafer açıklaması sahtecilik---

Trump: Biden'ın zafer açıklaması sahtecilik

Trump: Biden'ın zafer açıklaması sahtecilik
07 Kasım 2020 - 20:36 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyasından yapılan ilk açıklamada, resmi sonuçların açıklanmadığı ve Joe Biden'ın zafer ilan etmesinin sahtecilik olduğu duyuruldu.

ABD Başkanı Donald Trump'ın kampanyası, ABD eski Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın başkanlık seçimlerinin galibi olarak açıklamalar yapmasını sahtecilik olarak yorumladı ve medyanın Biden'a bu sahte iddiasında destek olduğunu belirtti.

Trump kampanyasından yapılan açıklamada, Pensilvanya'da kullanılan oylarından gözlemcilerin sayıma katılmasının engellendiği için sorunlu olduğu ifade edildi ve "Joe Biden henüz herhangi bir eyaletin galibi olarak açıklanmadı. henüz tartışmalı eyaletlerde oyların yeniden sayımı sona ermedi" denildi.

ABD Başkanı Donald Trump ise seçimin henüz bitmediğini vurgulayarak, "Amerikan halkı hak ettiği dürüst oy sayımına ve talep ettiği demokrasiye kavuşana kadar durmayacağım" açıklamasında bulundu.
Trump yaptığı yazılı açıklamada, "Hepimiz Biden'ın neden yanlış yere kendini kazanan ilan etmek için acele ettiğini ve basındaki müttefiklerinin de ona neden yardım ettiğini biliyoruz, gerçeğin ortaya çıkmasını istemiyorlar" ifadesini kullandı ve seçimin henüz bitmediğini vurguladı.

Trump, özellikle yarışın çok yakın olduğu eyaletlerde oyların yeniden sayılacağını ve kendilerinin bazı eyaletlerde dava açtığını vurgulayarak, "Seçimin sonucuna medya değil, hukuki yollarla kullanılmış oylar karar verecektir" ifadelerine yer verdi.

Pazartesiden itibaren seçim kampanya ekibinin, seçimlerin usullere uygun yapılıp yapılmadığının incelenmesi için hukuki süreçleri başlatacağına işaret eden Trump, yasal yollarla kullanılmış oyların belirlenmesi noktasında Biden kampanyasının kendilerine karşı çıktığını vurguladı.

Trump açıklamasına, "Biden neyi saklıyor? Amerikan halkı hak ettiği dürüst oy sayımına ve talep ettiği demokrasiye kavuşana kadar durmayacağım" değerlendirmesini yaptı.

"Gözlemcilerin yüzde 50'den fazlası sahtecilik ifadesi verecek"

ABD Başkanı Donald Trump'ın avukatı Rudy Giullani, Pensilvanya'daki seçim gözlemcilerinin yüzde 50 ile yüzde 60'ının seçimlerde sahtecilik yapıldığı konusunda ifade vereceğini söyledi.

Philadelphia'da bir basın konferansında konuşan Giullani, seçimlerde yapılan sahtecilikle mücadelelerinin Pazartesi günü başlayacağını söyledi ve Demokrat Parti'yi usulsüzlüklere göz yummakla suçladı.

Biden'dan zafer açıklaması

 

ABD'nin yeni başkanı Joe Biden oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AGOP PARŞİNYAN08 Kasım 2020 12:04

    Eğer abd topraklarımızda üst kurmak istiyor ise tekrar dan ermenis tan destek vermesi gerekmektedir ki bunu yapacaktır.

  • Tamyobaz femi08 Kasım 2020 08:54

    Dünyanın son karanlık yüzü milyonlarca insan oldu milyarlar tehlike içinde bu herif kalsaydı dünya nüfusu 500 milyona düşerdi bu herif yargılanmalı abd nin dünyadaki kurtarıcı gücünü bitirdi tam tersi yok edici bir yüz sundu dünyaya hala teslim etmemek için her pisliği yapıyor acil yargılanmalı ayrıca bizim yandaş kindas pelikandas nefret dolu kumpas medya ve trolleri büyüyü ingaaaaa diye alasiyolaaaaaaaaa 

  • Bir yorum08 Kasım 2020 15:17

    Bak doğrusunu yukarıdaki ermeni yazmış!  Biliyor ki asıl bela  henüz yolda!  

  • ZEYREK ZEMHERİ08 Kasım 2020 12:03

    Bunların hepsi aynı değişmezler başkanların o kadar da bir yetkisi yoktur hepsi semboliktir.biri bağırta bağırta yapar diğeri sinsi sinsi ve sessizce yapar aralarındaki fark budur.

  • Reisci08 Kasım 2020 06:03

    Atı alan Brooklyn köprüsünü geçti

  • Tespit 07 Kasım 2020 21:03

    Koskoca abd gelişmiş süper bir ülke daha secimi bile net bir şekilde yapamıyor....

  • Malak08 Kasım 2020 16:10

    İstanbul seçimlerini Dr Türkiye becerememisti.

  • Keklik08 Kasım 2020 06:03

    Aynı Türkiye'ye benziyor

  • Armikyan Terzicioğlu07 Kasım 2020 21:00

    Senin yüzünden karabağ kayıp ettik.Biden olsa karabağ bizde idi.yazıklar olsun.en az 20 000 askerimiz şehit olup cennete gittiler.

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ07 Kasım 2020 20:59

    Bükemediğin eli öpeceksin.