E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor taraftarı şampiyonluk için bir araya geldi---

Trabzonspor taraftarı şampiyonluk için bir araya geldi

Trabzonspor taraftarı şampiyonluk için bir araya geldi
30 Nisan 2022 - 17:26 borsagundem.com

Trabzonspor taraftarları, sabah saatlerinden itibaren 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'na gelmeye başladı. Formalarını giyen binlerce kişi, takımları lehine tezahürat yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında bu akşam sahasında Fraport TAV Antalyaspor ile yapacağı maçla şampiyonluğu matematiksel olarak garantilemek isteyen Trabzonspor'da taraftarlar, şehir merkezinde bir araya gelmeye başladı. Taraftarlar, ellerindeki Trabzonspor bayraklarını ve atkılarını sallayarak şampiyonluk sloganları attı.

Bordo-mavili taraftarlar, coşkularını zaman zaman davul çalarak ve marşlar söyleyerek gösterdi. Taraftarların maçı izleyebilmeleri için 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı ile Avni Aker Millet Bahçesi'ne de dev ekranlar kuruldu.

Trabzonspor ile Fraport TAV Antalyaspor arasında Medical Park Stadı'nda oynanacak maç, 20.30'da başlayacak.

Süper Lig'den düşen 3. takım belli oldu

 

Şampiyonluk maçında Trabzonspor Antalyaspor'u ağırlayacak

 

Trabzonspor, 20 bin taraftarı önünde antrenman yaptı

 

Trabzonspor'a kötü haber

 

Trabzonspor-Antalyaspor maçı biletleri yarın satışa çıkacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ30 Nisan 2022 18:40

    trabzon sporu tebrik ederim.

  • Koccc30 Nisan 2022 17:41

    Fener aglama

  • Yorum30 Nisan 2022 21:36

    Sizin ağladığınız gibi mi bu ligde en çok hakkı yenen takım fenerdir en çok kayırılan takım gs dir haluk zamanında özellikle Trabzona fenerin özel Bi rekabeti var Trabzonu büyük yapanda fenerle olan lig mücaleleridir toysun bilmiyorsun bu sebeple fener Trabzon maçları derbiden sayılır bu yüzden 4 düyük takım denir bir takımı büyüten mücadele verdiği rekabet halinde olduğu takımdır Trabzon tozkoparanla şampiyonluk rekabeti yapsaydı kimse Trabzona büyük takım demezdi bunu unutma