E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor- Sergen Yalçın görüşmesinde 3 pürüz---

Trabzonspor- Sergen Yalçın görüşmesinde 3 pürüz

Trabzonspor- Sergen Yalçın görüşmesinde 3 pürüz
09 Nisan 2023 - 11:51 borsagundem.com

Trabzonspor'da teknik direktör arayışı sürerken bordo mavili yönetimin Sergen Yalçın'la olan görüşmelerinde maaş, kontrat süresi ve transfer politikası konularında anlaşmazlık olduğu ortaya çıktı

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un Sergen Yalçın ile yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı. İddialara göre bordo mavili yönetimle Sergen Yalçın arasında maaş, kontrat süresi ve transfer politikası konularında anlaşmazlık var.

Trabzonspor'da teknik direktör arayışları devam ediyor. 

Başkan Ertuğrul Doğan, İstanbul'da bir araya geldiği Sergen Yalçın ile maddi konular başta olmak üzere bazı detaylarda orta yolu bulamamış ve 2. bir görüşme için söz kesilmişti. Ancak planlanan yeni zirvenin tarihi netlik kazanmadı. 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; yönetim, 50 yaşındaki hocanın talep ettiği 50 milyon TL'lik rakamda indirime gitmesini beklerken, kontrat süresi ve transfer politikası konusunda da anlaşmazlıkların aşılması hedefleniyor. 
 
Bu arada adı Trabzonspor ile anılan İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, bordo-mavililerden teklif almadığını açıkladı. (NTV)

Trabzonspor'da istifa!

 

Sergen Yalçın suskunluğunu bozdu: Biraz sıkıntı var!

 

Geri dönüyor: Sergen Yalçın'a çılgın teklif!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)