E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor, sahasında Hatayspor'u tek golle geçti---

Trabzonspor, sahasında Hatayspor'u tek golle geçti

Trabzonspor, sahasında Hatayspor'u tek golle geçti
12 Ağustos 2022 - 23:11 borsagundem.com

Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor, sahasında Hatayspor'u 1-0 mağlup etti. Bordo-mavililer bu sonuçla ligde puanını 6'ya yükseldi. Trabzonspor'da karşılaşmanın 41. dakikasında sakatlanan Visca'nın ise kolunda kırık tespit edildiği öğrenildi

Trabzonspor (#TSPOR) ile Hatayspor, Süper Lig'in 2. haftasında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi bordo-mavililer, Abdülkadir Ömür'ün golüyle 1-0 kazandı.

ABDÜLKADİR ÖMÜR 3 PUANI GETİRDİ

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da gol fırsatları yakalarken kaleciler müthiş performanslarıyla kalelerini gole kapadı. Dakikalar 71'i gösterdiğinde ise bordo-mavililerde Abdülkadir Ömür sahneye çıktı ve fileleri havalandırdı. Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadeleyi Trabzonspor 1-0 kazandı.

VISCA SAKATLANDI

Maçın 42. dakikasında rakibiyle girdiği ikili mücadelede kolunun üzerine ters bir şekilde düşen Edin Visca, oyuna devam edemedi. İlk müdahale saha içinde yapılan tecrübeli futbolcu, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerde Bosna-Hersekli futbolcunun kolunda kırık tespit edildiği belirtildi.

Trabzonspor – Galatasaray derbisinin tarihi belli oldu

 

Galatasaray'dan bomba transfer: PSG'li yıldız geliyor!

 

Fenerbahçe'de 'Batshuayi' iddiası: Anlaşma yakın!

 

SPK'dan Trabzonspor Sportif'e para cezası

 

Trabzonspor bu transfer ile 11 milyon euro kazanacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ14 Ağustos 2022 17:41

    böyle gider ise trabzonspor lig bitmeden açık farkla şampiyonluğunu ilan eder.

  • Bay x13 Ağustos 2022 16:05

    Biraz fener utansın hakemler yardımı ile rakip takımları satın alarak Gaziantep maçında 96 da gol atarak şampiyon oldu yok foto yap peh

  • Sedrettin Özdemir 13 Ağustos 2022 08:40

    Futbol sahada oynanmıyor. Fetö 1998 beri futbola fesat ekti. Yetmedi 2011 Trabzonu gayri meşru şampiyon yapmaya çalıştı. Ardından siyasiler araya girdi. Fetönün yılmaz spor yorumcusu Ahmet Ağaoğlu ve siyasiler ellere vererek Ts şampiyon yaptılar. Bakalım SüphanAllah-u Azimüşşan bu hırsızlığa bu arsızlığa ne zaman hesap soracak.

  • ALİ KODUŞ14 Ağustos 2022 17:43

    Haydi be ordan şuan da en uyumlu ve en iyi futbolu oynayan takım trabzonspor.başarısızlarınız olduğu zaman hemen birilerine sarılıyorsun.geçen senede şampiyonluğu fetömü yaptı.

  • FİNANSCI13 Ağustos 2022 00:22

    BU SENE GS VE TS ARASINDA ŞAMPİYONLUK GEÇER DİYORUM.