E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarTrabzonspor NFT arzına hazırlanıyor---

Trabzonspor NFT arzına hazırlanıyor

Trabzonspor NFT arzına hazırlanıyor
06 Mart 2022 - 10:22 borsagundem.com

Şampiyonluğun en önemli adayı konumda olan Trabzonspor, token ihracından sonra NFT ihracına hazırlanıyor

Uzun bir aradan sonra ligde şampiyon olmaya hazırlanan Trabzonspor 38 yıl sonra kaldıracağı kupayı sanal ürünlerle de desteklemek istiyor. NFT, spor ve eğlence ajansı olan Capital Block, Türkiye'nin en büyük futbol kulüplerinden Trabzonspor ile resmi bir ortaklığa girdiğini ve artık kulüp taraftarları için özel bir NFT stratejisi geliştirmek için kulüple birlikte çalışacağını duyurdu. Necdet Çalışkan’ın Habertürk’teki yazısına göre, Capital Block başlangıçta Trabzonspor'un önümüzdeki aylarda biri kulübün önceki şampiyonluklarını kutlamak için olmak üzere iki NFT arzı yapmasına yardımcı olacak.

MÜSİAD'dan kripto para önerileri

NFT arzının ötesinde kulüp için bir NFT yol haritası geliştirecek olan Capital Block CEO'su Tim Mangnall, "Trabzonspor taraftarları artık kulübün ilk NFT arzını beklemeye başlayabilir. Kulüp, Süper Lig'de bu kadar güçlü bir konumdayken, bu sezonun sonunda başka bir NFT arzı ile kutlama yapmayı umuyoruz" dedi.

Rus ordusu nükleer santrali vurdu, Bitcoin geriledi

 Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Ekrem Şirin ise iş birliğiyle ilgili şunları paylaştı: “Trabzonspor olarak, başarılı bir sezonda NFT dünyasına adım atıyoruz. Capital Block ile iş birliği yaparak, Blockchain teknolojisini ve sporu bir araya getirerek Trabzonspor'un kültürel mirasını çok yakında dijital bir platformda destekçilerimize sunacağız.”

AB'den Rusya yaptırımlarını korumak için kripto hamlesi

 NFT dünyasına Türkiye'den ilk giren kulüp olma özelliğini taşıyan Galatasaray, 1 Ekim 2021’de saat 19.05'te Ali Sami Yen koleksiyonunu satışa sunmuştu. Sarı-Kırmızılılar'ın 100 adet satışa sunduğu NFT'ler 1850 Euro'dan satılmış ve kulüp 59 saniyede 185 bin Euro kazanmıştı.

Mobius: Bitcoin’i Ruslar yükseltiyor

İsrail, Hamas'ın kripto paralarına el koydu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)