E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor: 2 - Adana Demirspor: 0---

Trabzonspor: 2 - Adana Demirspor: 0

Trabzonspor: 2 - Adana Demirspor: 0
04 Aralık 2021 - 18:20 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor sahasında Adana Demirspor'u 2-0 mağlup etti. Lider bu sonuçla galibiyet serisini 8 maça çıkardı

Süper Lig'in lideri Trabzonspor, 15. hafta maçında Adana Demirspor'u konuk etti. Medical Park Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Trabzonspor 2-0'lık skorla kazandı.

Karşılaşmanın 26. dakikasında Nwakaeme ile öne geçen bordo-mavililer, devreye 1-0'lık üstünlükle girdi. 54. dakikada Marek Hamsik attığı golle farkı ikiye çıkardı.

Bu galibiyetle birlikte ligde üst üste 8 maç kazanan Trabzonspor'un puanı 39 oldu. Adana Demirspor ise 20 puanda kaldı. Fırtına, 2003-2004 arasından bu yana ilk kez üst üste 8 maçta galip geldi.

Trabzonspor, Adana Demirspor galibiyetiyle ayrıca 1995-96 sezonun ardından en uzun yenilmezlik rekorunu kırdı, yenilmezlik serisini 27 maça çıkardı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

5. dakika Balotelli'nin ceza alanı hemen dışından sol çaprazdan şutunda kaleci Uğurcan Çakır, yatarak tehlikeyi önledi.

6. dakika Samet Akaydın ile hava topunda çarpışan Cornelius, başına aldığı darbe sonucu oyuna devam edemeyerek yerini Koita'ya bıraktı.

20. dakika Abdülkadir Ömür'ün kafa ile indirdiği topu ceza alanı içinde Nwakaeme gelişine kaleye gönderdi ancak meşin yuvarlak üsten auta gitti.

26. dakika GOOOLL!! Trabzonspor öne geçti. Sağ taraftan ceza alanı son çizgisine inen Dorukhan Toköz'ün pasında Nwakaeme'nin şutunda top yan direkten döndü. Dönen top ile tekrar buluşan Nwakaeme, meşin yuvarlağı bu kez de yerden vuruşla filelere gönderdi: 1-0

39. dakika Abdülkadir Ömür'ün pasında sağ taraftan Koita'nın şutunda top kaleci Muric'te kaldı.

45+2. dakika Sol taraftan yapılan ortayı Balotelli kafa ile arka taraftaki Svensson'un önüne indirdi. Ancak bu oyuncu kötü bir vuruşla topu üsten auta gönderdi.

45+3. dakika Akintola'nın soldan ortasında Svensson, topu Balotelli'ye indirdi. Bu oyuncunun yakın mesafeden şutunda top üsten auta çıktı.

46. dakika Karşılaşmanın ilk yarısı bordo-mavili takımın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

53. dakika hızlı gelişen Adana Demirspor atağında, ceza yayı üzerinde Balotelli'nin şutunda, top savunmada Berat Özdemir'den döndü.

54. dakika GOOOLL!! Trabzonspor, farkı 2'ye yükseltti. Nwakaeme'nin soldan ortasında, savunmanın arkasında topu kontrol eden Hamsik, kaleci Muric'in yanından meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-0

68. dakika Vargas'ın ceza alanı ön çizgisi yakınından şutunda kaleci Uğurcan Çakır, sol tarafına yatarak tehlikeyi önledi.

83. dakika Vargas'ın sağdan ortasında, Dorukhan Toköz'ün ters vuruşunda Uğurcan Çakır'ın çeldiği top üst direkten döndü. Daha sonra Uğurcan, tekrar tehlikeyi önledi.

90. dakika Trabzonspor, karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

İŞTE İLK 11'LER

Trabzonspor XI: Uğurcan, Dorukhan, Edgar IE, Vitor Hugo, Denswil, Siopis, Berat, Hamsik, A. Ömür, Nwakaeme, Cornelius

Adana Demirspor XI: Muric, Rassoul, Deli, Samet, Svensson, Stambouli, Sinan, Yunus, Bjarnason, Akintola, Balotelli.

AĞAOĞLU VE YENİ EKİBİ MAÇI İZLEDİ

Trabzonspor’un bugün başlayan ve 2 gün sürecek olan 78’inci Olağan Genel Kurulu’nda tek liste halinde seçilmesi beklenen Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Adana Demirspor karşılaşmasını tribünden takip etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,04
En Yüksek: 1,98
En Düşük: 1,86
Değişim 9,68 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,26
İşlem Hacmi 543.838.415
Toplam Adet: 274.352.459
Ağırlıklı Ort.: 1,97
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)