E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzon bombayı patlattı!---

Trabzon bombayı patlattı!

Trabzon bombayı patlattı!
17 Temmuz 2013 - 09:10 borsagundem.com

Yöneticiler her konuda uzlaşmaya vardığı oyuncu Türkiye’ye ayak bastı bugün de resmi sözleşme imzalanacak

Trabzonspor, transfer döneminin en büyük bombalarından birini patlattı. Daha önce Aykut Demir ve Batuhan Karadeniz’i kadroya dahil eden bordo-mavililer, İngiliz devi Chelsea’yle olan sözleşmesi sona eren ve bonservisini eline alan Florent Malouda’yı dün Türkiye’ye getirdi.
Aykut'u G.Birliği kampından helikopterle alan iş adamı Kazım Şengöçgel ve beraberindeki yöneticiler dün daha önce prensip anlaşmasına varılan 33 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu ile ülkesi Fransa’da bir araya gelirken, daha önce G.Saray’ın da defalarca isteyip de transfer edemediği futbolcuyu dün akşam saatlerinde özel uçakla Trabzon şehrine getirdi.
Karadeniz Fırtınası’nın geçen sezon Chelsea ile yaşadığı sorunlar nedeniyle hiçbir maçta forma giyemeyen Florent Malouda ile bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacak.
Deneyimli oyuncunun forvet sıkıntısını gidermek isteyen Karadeniz ekibinin verdiği garanti ücreti yeterli bulduğu öğrenilirken, bordo-mavililerin kadroda bulunan 11 yabancıdan en az 2 tanesinin sözleşmesini feshettikten sonra Malouda’ya basın önünde resmi imzayı attırmayı planlıyor. UEFA kadrosuna isimleri verilmeyen Sol Bamba, Marek Cech ve Emerson gönderilmesi düşünülen ilk yabancılar arasında başı çekiyor.
KAP’A BİLDİRİLDİ
2007 yılında Fransa’nın Lyon takımından İngiliz devi Chelsea’ye 13 milyon sterlin bonservisle transfer olan 33 yaşındaki Fransız futbolcu ile görüşmelere başlandığı da bordo-mavili kulüp tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,11
En Yüksek: 2,32
En Düşük: 2,11
Değişim -1,86 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,37
İşlem Hacmi 603.954.454
Toplam Adet: 274.638.253
Ağırlıklı Ort.: 2,13
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)