E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Tosuncuk' Mali Şube'de hesap veriyor---

'Tosuncuk' Mali Şube'de hesap veriyor

'Tosuncuk' Mali Şube'de hesap veriyor
06 Temmuz 2021 - 01:18 borsagundem.com

"Tosuncuk" olarak bilinen Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın ifadesinin alınmasına başlandı. Aydın'ın ifade işlemine 3 avukatın katıldığı öğrenildi

Brezilya'dan cumartesi akşamı Türkiye'ye getirilen ve İstanbul polisine teslim edilen Çiftlik Bank vurguncusu Mehmet Aydın'ın Mali Şube'de ifadesinin alınmasına başlandı.

Çiftlik Bank vurgunu sonrası ortadan kaybolan Mehmet Aydın, Türk Konsolosluğu'na teslim olduğu Brezilya'dan cumartesi günü akşam saat 22.05'te Türkiye'ye getirildi.

Uçakta kendisini getiren İnterpol polisi tarafından İstanbul polisine teslim edilip kelepçelenen Mehmet Aydın daha sonra sorgusunun yapılacağı Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

İki gündür İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde tutulan Mehmet Aydın'ın sorgusuna saat 22.00'de başlandı.

Aydın'ın getirdiği yaklaşık 300 sayfa evrakın incelenmesi ve müfettiş raporları ile karşılaştırılması sonrası, 60 sayfadan oluşan soru hazırlandığı öğrenildi. Mehmet Aydın 3 avukat eşliğinde alınan ifade işlemi sürüyor.

Bu arada, Mehmet Aydın'ın 128 kişinin yeni suç duyurusunda bulunduğu için mali şubede sorgulandığı vurgulandı.

Teslim olan Tosuncuk'a 60 sayfalık soru hazırlandı

 

Tosuncuk neden teslim olduğunu anlattı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa06 Temmuz 2021 14:25

    Çıkınca omuzlarda taşınır.Hep beraber göreceğiz.

  • azılı solcu06 Temmuz 2021 13:27

    Bu yiğit ve dürüst dolandırıcı yurttaşımız güzel bir ifade vererek üzerine atılı suçlardan sıyrılıp beraatine hüküm verileceğine inanıyorum.

  • Kayıt dışı 06 Temmuz 2021 10:00

    Hazine gelir idaresi masak ne yapıyor. Kayıt dışı terörüne artık özel savcılar yetiştirilmeli, polis jandarma   da özel bilgi işlem para izi sürecek uzmanlar olmalı. Masak ne yapıyor belli değil. Bütçe kolay vergiler ile topla maaşlardan ötv, mtv sonra birleri kayıt dışı akıl oyunları ile keklesin ülkeyi. Kurum sorumluları uyusun. Çözüm borç para borç döviz ve vergi zammı ohh böyle herkes yönetir bütçeyi... 

  • fafa06 Temmuz 2021 14:27

    Dolandırıcılar içerden destek bulmazsa yaşayamaz,gelmeden önce her şeyi ayarlamıştır.