E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTOKİ'den dolandırıcılık uyarısı---

TOKİ'den dolandırıcılık uyarısı

TOKİ'den dolandırıcılık uyarısı
04 Ekim 2022 - 11:57 borsagundem.com

TOKİ Başkanlığı, konut projelerinden yararlanmak isteyen kişileri dolandırıcılık girişimleri konusunda uyardı.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, TOKİ'nin ismi ve logosu kullanılarak sahte sosyal medya hesapları ve iletişim numaraları aracılığıyla dolandırıcılık girişiminde bulunulduğu açıklandı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İdaremiz tarafından satışa sunulan konutların başvuru toplama, sözleşme imzalama, devir, teslim, tapu gibi işlemlerinin tamamı Halk Bankası ve Ziraat Bankasının yetkili şubeleri aracılığı ile yapılmakta, başka bir banka şubesi veya şahıs hesapları üzerinden işlem yapılmamaktadır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için idaremizin internet sayfası, '444 86 54' numaralı çağrı merkezi, onaylı kurumsal sosyal medya hesapları ve yetkili bankalar dışında kimseye itibar etmemeleri, iş ve işlem yapmamaları gerekmektedir."

TOKİ'den tapusunu hemen almak isteyenlere indirim

 

TOKİ sosyal konut e-devlet başvurularında değişiklik

 

TOKİ sosyal konutla ilgili sorulara cevap verdi

 

TOKİ’de alt gelir grubuna yönelik şartlar güncellendi

 

TOKİ'den çok önemli uyarı

 

TOKİ'den 24 ilde ucuz konut hamlesi: İşte il il ev fiyatları...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.04 Ekim 2022 15:11

    EN FAZLA SOSYAL KONUT OLAN İZMİRİN BUCA İLÇESİNDE HEPSİ EMLAK SITESİNDE 2 adet 3000 TL 1 ADET 2500 TL EMLAK İLANI VAR SORUN KİRALIK KONUT SORUNUDUR BIR AN ÖNCÉ İZMİR BELEDİYELERİ SORUNA ÇÖZÜM BULMALIDIR KİRALIKAR EMLAKCILARDA 5000 TL DEN BAŞLIYOR

  • acacu04 Ekim 2022 15:03

    3 yıl önce konut yapacağım diye kura çekip, kurayı kazananlardan peşinatlarını alıp, 3 yılda temel bile atmayanlara, temel atmadığı alanlarda yeni konutlar yapacağını vaad ederek yeni katılımcılardan para toplamaya çalışanlara hukuk sistemimizde ne ad verilir acaba?

  • E.g.04 Ekim 2022 13:42

    BİR MİLYON ARSA BELEDİYELERE DEVREDİLMELİ BELEDIYELER DE TEMELİ/SIGINAĞI HAZIR HALE GETİRDIKTEN SONRA BİR KISNI İSTEYENE SATMALI BIR KISMINA DA SOSYAL KONUT YAPIP DÜŞÜK GELİRLİLERE KİRAYA VERMELİDİR İNSANLAR BOŞ ARSALARI YILLARCA BEKLETİRSE KİRALIK KONUT ARZI OLMAZ