E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTHY pilotu denizi kirleten gemiyi şikayet etti---

THY pilotu denizi kirleten gemiyi şikayet etti

THY pilotu denizi kirleten gemiyi şikayet etti
27 Eylül 2016 - 14:55 borsagundem.com

Antalya-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları’na ait yolcu uçağının pilotu Marmara Denizi’ni kirleten bir gemiyi şikayet etti.

Türk Hava Yolları’nın TK-2989 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi Antalya-İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı seferini yapan yolcu uçağı iniş için saat 11.26’da alçalmaya başladı. Pilot iniş için alçalmaya başladığı sırada Sabiha Gökçen Havalimanı’nın 10 mil açığında denizi kirleten bir gemi tespit etti. Durumu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi’yle irtibata geçerek ,"Körfezle Yalova ile bizim meydan arası tam ortada koordinatları şu anda bizim kuyruğumuzda kaldı" bilgilendirmesinde bulundu. Kule ihbarı alıp denizi kirleten gemi hakkında ilgili kuruma bildirim yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TEMİZLİK27 Eylül 2016 15:48

    YERE TÜKÜREN, ÇEKİRDEK ÇİTLEYİP ATAN AFFINIZA SIĞINARAK SÖYLÜYORUM. BALGAM ÇIKAR NEFRET EDİYORUM O TİPLERDEN . ADAM CEBİNDE BİR MENDİL BİLE TAŞIMIYOR. HEMEN 100 TL CEZA ALACAKSIN. Kİ AKILLI OLSUNLAR.

  • temizlik27 Eylül 2016 15:46

    hele şu bişeyler yiyip yere atanlar var ya onlara anında ceza keseceksin. Ortaliğa çöplüğe çeviriyorlar. Aslında belediyeler gezici ekip kursa bu pis insanlar sayesinde para girdileri olur. Bunu yapan da bir daha yere çöp atıyor mu. Başka türlü başa çıkmak mümkün değil.

  • ALİ27 Eylül 2016 15:24

    keşke herkes bu pilot kadar duyarlı olabilse... aslında bu gibi durumlarda doğrudan sahil güvenlikle irtibat sağlanabilse, anında müdahale imkanı olabilir..

  • HELAL27 Eylül 2016 15:06

    HELAL OLSUN .İŞTE HERKES HER KIM DOĞAYI PİSLETİYORSA GEREKENİ YAPMALI.