E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTHY, İBB'nin suyu Hamidiye ile anlaşmayı sonlandırdı---

THY, İBB'nin suyu Hamidiye ile anlaşmayı sonlandırdı

THY, İBB'nin suyu Hamidiye ile anlaşmayı sonlandırdı
30 Eylül 2019 - 23:11 borsagundem.com

THY'nin yer hizmetleri veren iştirak şirketi TGS, Hamidiye'den su alım anlaşmasını sonlandırdı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) iştiraki Hamidiye A.Ş. ile Türk Hava Yolları’nın (THY) iştiraki Turkish Ground Services (TGS) arasındaki anlaşma sonlandırıldı.

Airporthaber'de yer alan habere göre, yer hizmetleri veren TGS'den yapılan duyuruda İBB'ye bağlı iştiraklerden biri olan Hamidiye marka su alımının durdurulduğu belirtildi.

30 Eylül itibariyle personel içme suyu alımı yapılan Hamidiye A.Ş ile sözleşmenin sona erdiği bugünden itibaren Sırma Grup İçecek ve Sanayi Tic. AŞ ile devam edileceği vurgulandı.

THY uçaklarında da bardak su olarak Hamidiye, şişe olarak da Sırma marka su kullanılıyor. Benzer kararın THY için verilip verilmeyeceği ise henüz netleşmedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (52)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adem kurtoğlu 02 Ekim 2019 00:28

    Su içmek isteyen müşteriler hangisini tercih eder, biliyor musunuz!? BU memlekette belli amaçlar uğruna esnafa bedava su veren şirketlerde var. EY insanlık tercihinizi sağlık açısından yapınız!

  • vatandaş01 Ekim 2019 13:38

    Ne kadar acı bir durum millet karpuz gibi ikiye bölünmüş sanki aynı ülkenin evlatları değilde düşman ülkenin insanları gibi bu kadar ahmaklık akıl tutulması olursa bu ülke toptan batar iki tarafta batar .

  • Osmanlı05 Ekim 2019 01:00

    Tarihimizin ilk partisi olarak CHP Ulu önder Atatürk izine dönerse ve vatandaşın ırk din mezhep anlayışlarına dokunmadan kimsenin inancı ve giyim kuşamına dokunmadan terör örgütlerinden tam manasıyla ilişigi keserek karşısında durursa bir seçim bittiginde yeni seçim e kadar mecliste dinlemeyi üretici olmayı seçerse kutuplaşmaya her iki parti iktidar ve muhalefet izin vermezse bu ülkemizin önünde dünyanın hiç bir ülkesi duramaz.

  • Talha01 Ekim 2019 14:10

    Çok doğru bir tespit kutuplaşma o kadar derinleşmiş ki dersin kan davalı iki düşman aile. partizanlık yapmak çözüm değil bu devlete bu millete zarardan başka bir şey sağlamaz. Hepimiz aynı gemideyiz. Üstelik bize kucak açacak bir ülke de yok, başka gidecek yerimiz de yok. Bizim vatanımız bu topraklar ve hiçbir parti, şahıs, ideolojinin çıkarları bu ülkenin milletinin ve devletimizin çıkarlarından öte olamaz. Hangi parti iktidarı yaparsa yapsın haksızlığa, rantçılığı, savurganlığa, her bedelin millete ödetilmesine ses çıkarmak yerine susmak bu ülkeye en büyük ihanettir ben yalakayım ekmeği mi bu şekilde kazanıyorum diyene de söylenecek söz yok. Devleti yönetenler gelip geçicidir baki kalan ise milletimiz var oldukça devlettir.

  • M.KARAMAN01 Ekim 2019 12:26

    TYHYO kutluyorum yerinde bir karar.Önceki yönetimle İBB iştiraklerine yapılan sözleşmeler de iptal edilmeli...Bakalım o fiyatlara kim ne kadar sahip çıkıyor bu şirketlere görelim..

  • Borsacı 01 Ekim 2019 12:24

    Elektriğe yarından geçerli olmak üzere yüzde 14,9 oranında zam yapıldı. Nasıl gidiyor başkanlık sistemi?! Eğleniyor musunuz?

  • Nihat01 Ekim 2019 11:02

    Çıldırın ulan şakşakçı züppe ve soytarılar!  Ağzınızın payını yine aldınız.

  • Veli Ballı08 Ekim 2019 09:22

    Kişi neyse karşısındakini de öyle görürmüş, lütfen biraz usul ve adàp

  • İstanbullu01 Ekim 2019 13:48

    İstanbul yahudi şehri mi ? THY ne yapmaya çalışıyor?

  • Milliyetçi01 Ekim 2019 12:26

    Devletin kurumları bunu yapmamalı. Seçmen bu tip hareketleri sevmez

  • Talha01 Ekim 2019 11:44

    Milletin derdi sırma su mu, hamidiye su mu. Millet geçim derdinde. Elektrik zammı için de bir şey söylemek ister misiniz. Belli ki size dokunmuyor bu zam. Yoksa ne kadar çok şakşak ne kadar çok  alkış o kadar kolay para  o kadar emeksiz avanta mı...

  • Uyumsuz01 Ekim 2019 11:39

    Senden daha büyük şakşakçı var mı acaba yalamaya devam et belki avantanı arttırırlar. 

  • ersan01 Ekim 2019 11:02

    yakında .bim a101.satısa gırer..hamıdıye suyu nu .içenbılır .devletın tübitakkurumları .bu sudan içiyor.anlayın thy ...almasada olur.

  • EEE01 Ekim 2019 10:50

    Bedavadan kaç milyar aylık maaş alan, huzur hakkı alan insan var orada... Biri talimat vermese de, yaranayım, beni sevsin, benden hoşnut olsun diyen  birilerinin dümeni bu  : )) Mİllet olarak farkındayız. Yerli ve milli üretim yapan imamoğlunu destekliyoruz. Su üretsin, milli markada, milli bireyler olarak biz içeriz. 

  • Nihat01 Ekim 2019 10:03

    THY nı tebrik ederim! Herhalde burada bir kaç hödüğe soracak değil!  Her konuyu polemik yapmaktan başka dertleri olmayan dangallar hadi dağılın bakayım!   Gayesi sadece şov yapmak olan züppeler yine başlar ahkam kesmeye!  Tabi  bu arada İstanbul un sorunları dağ gibi birikiyor!  Bunların  ....da pireler uçuşuyor!  Metroda yığılma varmış, trafik falan bölgede tıkanmış umurunda mı?  At çamuru önceki yönetime olsun bitsin!  Sen niye oradasın derlerse   o na da cevap hazır ben başgan aday adayıyım deyiverirsin.  olay bu kadar basit!  Ne gam ne kasavet  yaparsın makyajını çıkarsın medya önüne!  mühim olan pişkinlik gerisi lafı güzaf!  Değil mi şakşakçı züppeler?

  • TC vatandaşı 01 Ekim 2019 11:06

    Akp döneminde işe alınan işçiler o işletmede çalışıyor .Belediye iştiraki firmaya ekonomik ambargo uygulanması sonucunda işletme zarar edecek ve işçiler işten çıkarılacak. Bunları düşünemeyecek embesiller var. Çalışanlar işinden olduğunda zırıl zırıl ağlama Zırlama yok tamam mi?

  • Nihat01 Ekim 2019 10:56

    Şakşakçılık yaptığını  kabul eden soytarı  senden daha iyi deyyus mu olur!  Deyyusu ekbet de bunların içinde zaten!

  • SORUNU BULDU 01 Ekim 2019 10:45

    SORUNDA O VE DANGAL...BİR KAÇ, HÖDÜĞE SORMASI ZATEN :)))  CEVABI YAZMIŞSIN İSTEMEDEN. MUHAHAHA BUNLAR ÇILDIRINCA, DELİRİNCE  TAM KOMEDİ OLUYOR : )) 

  • Nokta 01 Ekim 2019 10:33

    Kim kime züppe diyorsa ondan daha iyi ZÜPPE DEYYUS YOKTUR

  • Eskici01 Ekim 2019 09:53

    Sizmisiniz chpye oy veren siz su bile yok

  • fafa01 Ekim 2019 09:50

    Her cepheden taarruz.Asıl kendilerine zarar veriyorlar.Yanlış yapıyorlar.Belediye değişmekle farklı bir ülke mi?

  • Süleyman Kırpak01 Ekim 2019 09:32

    hamidiye suyu na fahiş zam yaparsa imamoğlu olacağı bu idi.

  • Selahattin abi01 Ekim 2019 09:32

    Bu işte bir iş var anlayan anladı. Yok sırma daha ucuzmuş hamidiye zam almış mış mış..

  • Nihat 01 Ekim 2019 09:52

    Bir de kendi pisliklerinizi görmeyi öğrenseniz!  Burnunuzun ucunu göremezsiniz sağa sola pislik atarsınız, pislik paçalarınızdan akıyor. Sırma suyu kesinlikle kaliteli  ve ucuz.

  • ...01 Ekim 2019 09:18

    Yerli ve milleti, belediye suyu alacağına, yahudi firmaya satılan, uludağdan çıkartılan z marka su almak daha iyidir. THY böylece ne kadar yerli ve milli olduğunu, bir belediye başkanı değişince göstermiş oldu. Cezalandırılan imamoğlu mu? yoksa Türk milletinin ta kendisi mi ? Gerçekten ihale yapıldı, hak eden mi kazandı ? yoksa ihale ardında her zaman olduğu gibi  karanlık bulutlar ve sis perdesimi var ? SAYIŞTAY RAPORLARI 3  yıl sonra açıklanaır anca ozaman haberimiz olur. alıştık israfa, katakulliye, denetimsiz devlet kurumlarına, ve siyasetin el uzattığı şirketlere. o kadar alıştıkki, şaşmıyor, şaşırmıyoruz. Her şey güzel olacak ... Gençler sizinle başkan....GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR yeni nesil +16 ve üzeri... 2023 seçimlere hazır olacak. Baba+ana lafı dinlemeden seni seçiyorlar.

  • Ziya01 Ekim 2019 09:54

    Vaşşşş  etraf çok pis  gaz koktu ama motor bir türlü çalışmıyor.  Meğer  kuru gazıymış.

  • zart partiliyim.01 Ekim 2019 09:02

    Normal kardeşim, israil firmasından almak varken, neden yerli ve milli belediyenin su yunu alsın THY ? imamoğlu yönetiyor, nede olsa belediyeyi... HTY daha güzel ve tatlı su olan yahudi ye satılan firmalardan ucuz ucuz alır... mantık aynı," kutuluş savaşını yunan kazansa daha iyi olur diyenler"in yerli ve milli belediye suyunu almaması kadar doğal olan ne var ? imamoğlumu yoksa türk milletimi cezalandırılıyor ? millet kendi kasasına değil, yahudiye satılan peşkeş çekilen uludağ suylarını pakatleyip milletimize satıyor...:D kendi su kuyumuzu yahudi firma işletip, türk firmasına satıyor, türk insanı o suyu içiyor, yahudi firma kazançları merkezi israile çekiyor.... bir sürü vatan sever, müslüman, ümmetçide bu durumu siyasi çıkar için alkışlıyor... Sünnet okuyun, kuran okuyun,.. orta doğuan yahudi deil miydi hani müslümanlığı tehdit eden ? zamanında x colaları yola dökenler, şimdi y markaları kütetin, imamoğlu cezalansın diye bayram yapıyor. ALlh akıl fikir versin. siyaset sizide bozmuş.

  • : )01 Ekim 2019 08:56

    Bunlar beklenen durumlar. DHukumet devlet yetkilerini baskıları kullanarak, İSt belediyesini baskılamaya çalışıyor. Ama belediye yaptığı otomobil tasarrufları ve çok daha fazlası ile, zaten açığı kapattaı, kasa + ya geçti bile :D israfı bitiren , yemeyen, etrafımn apeşkeş çekmeyen birinin su satması devede kulak : )) İmamoğlu sonuna kadar destekliyoruz.THY değil, yöneten 50 milyar aylık huzur hakkı alanların, adımları bunlar. boşunamı yonetım kurulund ahuzur hakkı maaşları 45- 55 milyar :D 

  • AhmetK01 Ekim 2019 08:20

    Thy ye kızanlar, eko basganın gecen ay pekcok sey gibi hamidiye suya yaptıgı zammı pardon o finansal duzenleme diyor, unutmus. Kurum zaten sırmaya gecıs yapmıstı, daha ucuz oldugundan sırnaya gecmıs. Yanı şirket olması gerekenı yapıyor. Thy ye kızanlar, suya zam yaptıgı için belediyeye kızsınlar bence.

  • Osmanlı05 Ekim 2019 01:17

    Evet sırmada hamidiyede bizim topraklarımızda çıkan su, sırma ucuz ve kazanıyorsa Hamidiye neden zamlanıyor.farkı yok ikiside kaynak suyu Hamidiye gümüş şişede de degil peki neden zamlandı diger sulardada zam yok.sadece hamidiye.önce bunu düşünmek gerekli söylemeye gerek yok bunlar belediye İstanbul'u düşünmüyorlar sadece kendilerine zemin hazırlıyorlar. bal tutan parmağını yalar ha bırde inşallah teröre destek vermez.bu farkla nemilazım olumu olur Bellimi olur.

  • Tarık01 Ekim 2019 08:17

    İzmire giderken hamidiye su ne be diyen soysuzlar şimdi hamidiye diye twit atar olmus iyi olmus almasınlar hamidiye su

  • Faruk01 Ekim 2019 07:57

    Akıllarınca imamoğlunun gelirkaynaklarını düşürecekler

  • Itri 01 Ekim 2019 07:54

    Hamidiye kar amaçlı bir şirket değil. Zarar ederse orada âkpnin işe aldığı işçiler işsiz kalır

  • Ümit01 Ekim 2019 04:09

    Belediye suya zam yapınca normal bunun siyasi bir karar olduğunu sanmıyorum. Sırma su Türkiye de ki en ucuz ama en kalitesiz su. THY uçaklarda bu suyu kullanmaya başlarsa kötü. Maliyetleri disurecegim diye kaliteyi düşürmüş olur.

  • Hesap soran cikar01 Ekim 2019 04:03

    Allah sizi bildigi gibi yapsin . Ne denir baska. Mutlaka zamani geldiginde bir hesap soran cikar,

  • alp01 Ekim 2019 00:27

    her şeye POLİTİK TAKILAN AKA KARA KARAYA AK DİYEN...ŞARTLANMIŞ  İLERİ ZEKALILAR VARYA....NEYİN NESİYMİŞ NEDEN BÖYLE OLMUŞ..HİÇ ARAŞTIRMA ZAHMETİNE KATLANMAYAN İYİ BİLİR g.ZEKALILAR  VARYA...THO  YARI HALKA AÇIK ŞİRKET NERESİ HESABINA GELİR  ORADAN ALIR  SONUÇTA ORASI TİCARİ BİR ŞİRKET  ELBETTEKİ BENİM ÜLKEMİN YERLİ ŞİRKETİNDEN ALMASI TERCİHİM...OCU BUCU ARAMAM.SAYGILAR

  • Türkoğlutürk 01 Ekim 2019 08:26

    Denetimden nasıl kaçırıldığını bilmiyorsun.

  • Uğur Akçay01 Ekim 2019 02:22

    ŞEKLEN HALKA AÇIK BİR TÜZEL KİŞİLİK...ANCAK, ÜST YÖNETİMİ VE YÖNETIM KURULU TAMAMEN MERKEZİ HÜKÜMET TARAFINDAN ATANANLAR TARAFINDAN YÖNETİLEN BİR ŞİRKET.

  • Ahmet sağlam 01 Ekim 2019 00:12

    Bu yaptığınız onlara değil mutlaka size zarar verir.Türk halkı mazlumun yanında olmayı sever.Kendi kuyunuzu kendiniz kazıyorsunuz.bu haberi patlatırlar.size doğru.len bu kadar danışmana servet öde hepsi mal olsun...

  • Süleyman Kırpak01 Ekim 2019 00:08

    İstanbul Belediyesi ni zor günler beklemektedir.yavaş yavaş sıkıştırılmaya ve kaynakları kurutulma operesyonları başlamıştır.

  • Anıl30 Eylül 2019 23:45

    Belediye kaybedildi diye ülkeye zarar vermek ne kadar doğru??? 

  • Nedim01 Ekim 2019 11:00

    Ne zararı ulan? Ne oldu ülke mi battı!  Bu kadar çirkinlik yalan yeter!  Ülke ye zarar verenler pkk yı kınamayan alçaklar gurubudur!  Su ihalesi ülkeye zarar vermez zeka fakiri!

  • fafa01 Ekim 2019 09:55

    Yedi tepeye top yerleştirip Belediyeyi bombalarlar mı?

  • Kemal30 Eylül 2019 23:30

    naparsanız yapın istanbul elinizden gitti

  • Istanbul04 Ekim 2019 00:04

    Bence öyle olması eyt için

  • mustafa temiz30 Eylül 2019 23:28

    ben artik thy kullanmiyorum hem cok pahali hemde tekellesmis pegasus yeni sirketim yurt disinada cok altarnatiflerim var artik rotarli giderim thy kullanmam kol gibi geciriyorlar iki liralik sandavicleri bedava veriyor diye kullanilmaz

  • Vatandaş30 Eylül 2019 23:22

    Sırma suyun sahibi Fransız daha milli özkaynak, sultan, aoç, javsu vb. milli sularımız mevcut.

  • Bika30 Eylül 2019 23:20

    Bağış hesapları karışmış olmalı.

  • Her vicdana adalet lazım30 Eylül 2019 23:18

    Yandaş olsa hemen ihalesiz alım yapılırdı

  • Türkoğlutürk 01 Ekim 2019 08:27

    Gezicilere vermeyin tecavüzcülere verin

  • fatih istanbul01 Ekim 2019 07:48

    SU  PARASI  GEZİCİYE TÖRERİSTE  HEYKELE  PUTA  GİTMESİN  YERİNDE  DOĞRU BİR KARAR 

  • Ada30 Eylül 2019 23:15

    YA BU NE REZİLLİK SANKİ BELEDİYE YUNAN BELEDİYESİ YAZIKLAR OLSUN BÖYLE AYRIMCILIK YERİN DİBİNE BATSIN