E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTHY bazı yurt dışı uçuşlarını durdurma kararını sürdürüyor---

THY bazı yurt dışı uçuşlarını durdurma kararını sürdürüyor

THY bazı yurt dışı uçuşlarını durdurma kararını sürdürüyor
07 Temmuz 2022 - 10:36 borsagundem.com

Türk Hava Yolları , Yekaterinburg, Minsk, Soçi, Ukrayna ve Rostov için aldığı seferleri durdurma kararını 31 Ağustos'a kadar uzattığını duyurdu.

Türk Hava Yolları (THY), Rusya'nın saldırıları nedeniyle Ukrayna hava sahasının sivil uçuşlara kapatılması üzerine Yekaterinburg, Minsk, Soçi, Ukrayna ve Rostov için aldığı seferleri durdurma kararını 31 Ağustos'a kadar uzattığını duyurdu.

THY'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "31 Ağustos 2022 (dahil) tarihine kadar Yekaterinburg, Minsk, Soçi, Ukrayna, Rostov çıkışlı/varışlı uçuşlarımız iptal edilmiştir" bilgisine yer verildi.

Açıklamada, değişiklik ve iade işlemlerinin acentelerden, THY'nin web sitesinden ya da "0 850 333 0 849" numaralı çağrı merkezinden yapılabileceği belirtildi.

THY'den Suudi Arabistan açıklaması

 

THY'den 30 adet bölgesel uçak alım planı

 

THY’de 40 civarında yurtdışı müdürü değişiyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )07 Temmuz 2022 10:51

    USD den dolayı oluşan farka bakın ABd ye uçuyorsun 22 bin tl ucuz bilet :D sanki özel uçak kiralıyorsun arkadaş :D ne bu şimdi... Ülkemizin parasının geldiği son nokta... Biride çıkmış  bakan, YOK HERKES FAKİR Mİ OLUYOR? YOK FAKİRLİK AÇLIK SINIRI ALTINDA BU KADAR İNSAN MAAŞ ALIR MI deniyor.. :D sen milyarlık havalımanı yap, 4250 tl maaş verdiğin adam yrutdışına 1 uçuş yapamasın :D böyle saçma sapan dünyaya entegre ekonomi olabilir mi ? :D ülkece bütün mal varlıklarımız birikim ve değerlerimiz yabancı zenginin emrinde taşeron oldu :D 85 milyon çalışıp, parası değerli ekonomilerin sömürüsü olsuk.... sordan vatan millet  ülke müslüman allah sabaha kadar konuşurlar.... :D