E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF'den Fenerbahçe'ye yanıt: İnceleme başlatıldı!---

TFF'den Fenerbahçe'ye yanıt: İnceleme başlatıldı!

TFF'den Fenerbahçe'ye yanıt: İnceleme başlatıldı!
06 Mart 2022 - 23:17 borsagundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe'nin açıklamaları ve suçlamalarına karşılık Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ettiğini açıkladı.


TFF, Fenerbahçe - Trabzonspor maçı öncesinde, sırasında ve sonrasında, resmi ve gayri resmi sosyal medya hesaplarında yer alan asılsız iddialarla ilgili inceleme başlatıldığını açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "TFF olarak Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor maçı öncesinde, sırasında ve sonrasında, resmi ve gayri resmi sosyal medya hesaplarında yer alan asılsız iddialarla ilgili, gerek kendi Hukuk Kurullarımız tarafından, gerekse 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında suç teşkil eden durumlara ilişkin, geniş kapsamlı inceleme başlatılmıştır. Federasyonumuzun Yönetim Kurulu Üyelerine ve atadığı görevlilerine karşı yapılan, kabul edilemez suçlamalar nedeniyle, 6222'ye aykırı inceleme ve işlemler için de Cumhuriyet Savcılarımızı göreve davet ediyoruz. Bu vesileyle, bir kez daha tüm futbol kamuoyunu sağduyulu olmaya çağırıyoruz."

FENERBAHÇE KULÜBÜNÜN AÇIKLAMASI

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının 14'üncü dakikasında Zorbay Küçük'ün, İrfan Can Kahveci'nin Siopis'in ayağına basması sonucunda VAR'dan gelen uyarı sonrasında pozisyonu incelemesi ve İrfan Can'a kırmızı kart göstermesinin ardından Fenerbahçe Kulübü bir açıklama yaptı.

Kulübün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Gece yarısı atanan hakem konusunda duyduğumuz endişeyi açıklamıştık! Haklı olduğumuzu 17'nci dakikada tüm Türkiye gördü! TFF Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu unutup hakem atamalarına yardımcı olan kişi er ya da geç hesap verecektir!"

MAÇIN ARDINDAN BİR PAYLAŞIM DAHA

Mücadele sonrasında bir paylaşım daha yapıldı ve şu ifadeleri kullanıldı: "Galip geldiğimiz maçların ardından seçtiğimiz “maçın oyuncusunu” bu maç seçemiyoruz! Bu maçın oyuncusu: 73 dakika 10 kişi oynayan, mücadeleden bir an vazgeçmeyen Fenerbahçemiz, haksız şekilde oyundan atılan İrfan Can’ımız, 90 dakika takımımızı ateşleyen BÜYÜK TARAFTARIMIZDIR!

Fenerbahçe: 1 – Trabzonspor: 1

 

Dev maçta hakeme saldırı girişimi!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)