E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDev maçta hakeme saldırı girişimi!---

Dev maçta hakeme saldırı girişimi!

Dev maçta hakeme saldırı girişimi!
06 Mart 2022 - 21:22 borsagundem.com

Süper Lig'de Fenerbahçe evinde Trabzonspor'u konuk ederken maçın hakemi Zorbay Küçük'ün kararları geceye damga vurdu. İlk yarı sonunda sarı-lacivertli bir taraftar sahaya girerek Küçük'e saldırmaya çalıştı.


Karşılaşmanın 17. dakikasında Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, VAR incelemesi sonrası kırmızı kart gördü. İsmail Kartal ve Mert Hakan Yandaş çıkan kırmızı kart sonrası büyük tepki gösterirken ilk yarı sonunda bir taraftar sahaya girip saldırı girişiminde bulundu.

Fenerbahçe'nin 10 kişi kaldığı karar sonrası yedek kulübesinde bulunan teknik adam İsmail Kartal adeta çılgına döndü. Kartal hakem Zorbay Küçük'e itirazda bulunurken çevresindekiler onu sakinleştimekte güçlük çekti. Aynı şekilde sarı-lacivertli futbolcu Mert Hakan karar sonrası isyan ederek tepkisini gösterdi.

Fenerbahçeli bir taraftar, devre arası düdüğü sonrası sahaya girerek hakem Zorbay Küçük'e saldırmaya çalıştı. Taraftarın hakem Zorbay Küçük'ün üzerine doğru koştuğunu gören Fenerbahçeli oyuncular Altay Bayındır, Mert Hakan Yandaş ve Serdar Aziz araya girdi. Daha sonra stattaki güvenlik görevlilerin müdahalesi ile taraftar saha dışarısına çıkarıldı. Çevik kuvvet ekibi de saha içerisine girerek taraftarların önünde güvenlik önlemi aldı.

Öte yandan Fenerbahçeli futbolcular, hakemlere soyunma odasına girerken uzun süre eşlik etti.

Fenerbahçe: 1 – Trabzonspor: 1

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş07 Mart 2022 00:00

    ALLAHIN GERİ ZEKALILARI...DÜNYA NELERLE UĞRAŞIRKEN BU ANDAVALLAR NE NEYİN PEŞİNDE. BEYİN ÖZÜRLÜLER...

  • Ali Fuat06 Mart 2022 23:20

    Hangi kararlar, apaçık kırmızı kart. Kırmızı karttan sonra normal oyunda da fenere tolerans tanıdı.