E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTerör saldırısında şehit sayısı 8'e yükseldi---

Terör saldırısında şehit sayısı 8'e yükseldi

Terör saldırısında şehit sayısı 8'e yükseldi
04 Ekim 2018 - 20:59 borsagundem.com

Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcıyla düzenlediği saldırıda yaralanan askerlerden Uzman Çavuş Yahya Şen şehit oldu

Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcıyla düzenlediği saldırıda yaralanan askerlerden Uzman Çavuş Yahya Şen şehit düştü. 

Gerçüş'teki saldırıda yaralanan askerlerden  24 yaşındaki Uzman Çavuş Yahya Şen, Sağlık Bakanlığı Hava Operasyon tarafından saat 16.00'da Batman Bölge Devlet Hastanesi'nden alınarak, uçak ambulansla Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi'ne nakledildiği sırada şehit oldu.

Gercüş ilçesinin Yemişli Köyü ile Mardin'in Dargeçit ilçesinin Umutlu Köyü kırsalında saat 06.00 sıralarında operasyona giden askerleri taşıyan Kobra tipi zırhlı askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 7 asker şehit düşmüş, 2 asker yaralanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ05 Ekim 2018 08:11

    EN ACIMASIZ EN ŞİDDETLİ DARBEYLE PKK İLLETİ TARUMAR EDİLECEK ŞEKİLDE DARBE VURUCU ADIMALARA GEÇİLMELİ TÜM ŞEHİTLERİMİZİN ACISINI YÜREGİMDEN PAYAŞIYIYORUM.

  • ALAATTİN CAMGÖZ04 Ekim 2018 23:08

    bu işin tek sorumlusu var o da ABD dir.ülkemizdeki tüm pisiilkeliri ve şehitlerimizi ya abd yapmıştırtır yada taşerenlerine yaptırmıştır.bizim baş düşmanımız abd dir.

  • Çakır04 Ekim 2018 22:48

    Cenabı Allah yakınlarına sabır versin Allah rahmet eylesin şehitler ölmez bu vatan bölünmez bölünemez

  • İtri04 Ekim 2018 22:16

    Sabahtan beri yalan atıp, ölü sayısını az göstermeye yönelik algı operasyonu yapıyor hainler

  • cem04 Ekim 2018 21:17

    Şehitlerimize ALLAH tan rahmet,yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.Terörün siyasi temsilcisi ve onun koruyucu ve yardakçısınıda ALLAH ıslah eylesin.Atatürkün partisini ne hale getirdiler.Devlete düşman ne kadar örgüt,kurum ve kuruluş varsa dost oldular bir tek Devlete dost olamadılar.Yazıklar olsun