E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTerör örgütünden Resulayn'da hain saldırı---

Terör örgütünden Resulayn'da hain saldırı

Terör örgütünden Resulayn'da hain saldırı
26 Eylül 2020 - 21:06 borsagundem.com

Suriye’nin Türkiye’ye komşu Resulayn kentinde, PKK/YPG teröristlerince bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşısında bulunan Suriye’nin Resulayn kentindeki Tel Halaf Mahallesi'nde dün 2 kişinin yaşamını yitirdiği, 12 kişinin yaralandığı saldırıların ardından bugün akşam saatlerinde bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda ise 6 sivil vatandaş hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. 

Valilikten saldırı açıklaması

Resulayn’da meydana gelen bombalı araç saldırısıyla ilgili Şanlıurfa Valiliği'nden de açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi:

"26.09.2020 tarihinde, saat 18.00 sıralarında Resulayn-Haseke Yolunda meydana gelen, PKK/YPG’li teröristlerce masum sivilleri hedef alan el yapımı patlayıcı düzeneğinin patlatıldığı olayda, 6 Suriyeli sivil hayatını kaybetmiş, 3 Suriyeli sivil de yaralanmıştır.Yaralılar Resulayn Hastanesi ve Ceylanpınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, Valiliğimiz koordinasyonunda danışmanlık hizmeti verilen yerel kolluk birimlerince adli makamlarla gerekli koordinasyon sağlanarak olaya ilişkin tahkikata başlanılmıştır."

Şırnak'ta 3 terörist etkisiz hale getirildi

 

ABD'li komutanın YGP itirafı: Hata ettik!

 

MSB: Son 10 günde 118 PKK/YPG'li etkisiz hale getirildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TARKUT TARKAN27 Eylül 2020 16:56

    Ben olsam fırat nehri nin suyunu tamamen veya kısman keserim.nasıl olsa dünya da kanun falan yoktur.abd ve rusya buraya uçak ve tırlar ile su taşısınlar.o kadar çok etkili olur iki pkk buradan çekilmek zorunda kalır bakın görün.

  • Keklik27 Eylül 2020 09:02

    Rusya Türkiye'ye git mesajı veriyor