E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTBMM çalışmalarına deprem arası---

TBMM çalışmalarına deprem arası

TBMM çalışmalarına deprem arası
06 Şubat 2023 - 13:58 borsagundem.com

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, deprem sebebiyle TBMM Genel Kurul çalışmalarına 1 hafta ara verildiğini açıkladı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Danışma Kurulu toplantısının ardından açıklama yaptı. Şentop, siyasi parti milletvekillerini görevlendirdiğini söyleyerek, “Biz Danışma Kurulu toplantısı yaparak, Meclisimizin bu haftaki Genel Kurul çalışmalarına ertelemek önümüzdeki hafta salı gününden itibaren devam etmek üzere karar aldık. Yarın Genel Kurul’da neticelendirilecek. İttifakla bu kararı aldık. Hep beraber başta Türkiye Büyük Millet Meclisi olmak üzere bütün milletvekillerimiz yaşanan felaketle ilgili olarak büyük bir çalışma, gayret içindeyiz. Tekrar milletimizin başı sağolsun, geçmiş olsun” dedi.

Şentop, kan bağışı kampanyası başlattıklarını belirtti. Şentop, milletvekilleri ile irtibat halinde olduklarını kaydederek, AK Parti Adıyaman milletvekili Yakup Taş’ın bulunduğu binanın çöktüğünü ve henüz kendisine ulaşılamadığını ifade etti.

Memura zam teklifi Meclis Genel Kurulu'nda: İşte detaylar

 

Meclis’te yeter sayı bulunamadı: Genel Kurul kapandı

 

Yapılandırma teklifi TBMM'ye sunuldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.06 Şubat 2023 15:13

    EVİ YIKILANLARA YENİ EV YAPILIR AMA OTURDUĞU KONUT YIKILAN EŞYALARI KAYBOLAN DÜŞÜK GELİRLİ KİRACILAR NE YAPACAKLAR? KONUT SIKINTISI YAŞANIRKEN BİR BAŞKA KONUTU NASIL HANGİ PARA İLE TUTACAKLAR?