E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTayyar: Aziz Yıldırım FETÖ ile pazarlık masasına oturdu---

Tayyar: Aziz Yıldırım FETÖ ile pazarlık masasına oturdu

Tayyar: Aziz Yıldırım FETÖ ile pazarlık masasına oturdu
01 Eylül 2016 - 07:00 borsagundem.com

"Gizli tanık, Aziz Yıldırım'ın avukatının FETÖ'yle bağlantılı Babatan Hukuk’a gelip yardım istediğini söylüyor. Bu doğruysa Yıldırım, FETÖ ile masaya oturmuştur"

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Beyaz TV'deki Son Söz programında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.
İşte o sözler:
"Benim üzerimden mağduriyet üretmesin. Tahliye olduktan sonra CNN Türk'te Fethullah Gülen'in kendisi arayıp tebrik ettiğini söyledi. Aziz Yıldırım kendisine kumpas kurduğunu iddia ettiği Gülen'e o gün 'Ey soytarı sen bana kumpas kurdun' deyip telefonu kapatmalıydı. Sen o gün yüzüne söylemiyorsun, şimdi kalkıp bana kumpas kurdunuz diyorsun. Şike Kanunu'na karşı çıktığım için Aziz Yıldırım bana düşman. AK Parti ona babasının yapmadığını yaptı. Eğer o dönem Meclis'ten o düzenleme çıkmasaydı Aziz Yıldırım bugün başkan değildi. 14 Temmuz'da hazırlanan FETÖ'yle ilgili çatı iddianamede Yağmur isimli gizli tanık 2013 Ocak ayı sonunda Aziz Yıldırım'ın avukatı Abdullah Kaya'nın FETÖ'yle bağlantılı Babatan Hukuk Bürosu'na geldiğini söylüyor. Hukuk bürosunun Abdullah Kaya'ya Yargıtay'da FETÖ'yle bağlantılı abilerin olduğunu ve 2 milyon dolara bu işi çözebileceğini aktardığını, Kaya'nın ise bu teklifi Aziz Yıldırım'a ileteceğini söylediği iddia ediliyor. Gizli tanık, Kaya'nın bir hafta sonra 'Aziz bey bu rakamı çok buldu, ücrette bir iyileştirme yapılabilir mi?' diyerek tekrar geldiğini anlattı. Bu ne demektir? Bu doğru ise Aziz Yıldırım FETÖ'yle pazarlık masasına oturmuştur."

AZİZ YILDIRIM NEYLE SUÇLAMIŞTI?
"Şamil Tayyar, Kocaeli Milletvekili'ne diyor ki,'Aziz Yıldırım Ergenekon'un kasası' diyor. Bu söylentiler çoğaltılmaya çalışıldı. Söylentilerle beni oraya kanalize etmeye çalıştılar ama başarılı olamadılar. Başaramayınca ellerinde sporda şike kaldı. Şikeyi çıkarırken beni 2010'da gayri resmi dinlemeye alıyorlar."

Erman Toroğlu'ndan Aziz Yıldırım'a çok sert yazı

 

PFDK Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek’e ceza yağdırdı

 

Aziz Yıldırım: Savunma yapmayacağım

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Başbakan Kemal01 Eylül 2016 16:25

    Ne zaman bırakacaksın futbolu. Ne zaman bırakacaksın her başarısızlığında rakiplere çamur atmayı. Ne zaman bırakacaksın başarısızlıklarını yalanlarla örtmeyi. Ne bırakacaksın, rakip takımlara öfke kusmayı, hakemleri tehdit etmeyi. Ne zaman bırakacaksın şikeyyi. Biz Feneri izlemeyi çoktan bıraktık..

  • Hasan01 Eylül 2016 16:04

    Elbet o yalanlarının tümü ortaya çıkacak Aziz. O zaman kaçacak yer bulamayacaksın. Hatta hapishane bile seni kabul etmeyecek.

  • Kerim01 Eylül 2016 16:02

    Türkiye'deki futbolun yüz karasısın Aziz. Sen geldin futbol bitti. Fenerli olarak senden nefret ediyoruz.

  • Fatih01 Eylül 2016 15:59

    Ey, Aziz Yıldırım söylediğin yalanlar oynadığı oyunlar tek tek gün yüzen çıkıyor. Selçuk Dereli'ye NTV de canlı yayında cesareti var ise çık dedin. Canlı yayına bağlandığında ise reklam arasında Ferit Şahenk'le ve Oğuz hakseverle beraber yayına almadınız. Neden, almadınız. Cesaretiniz yokmuydu.

  • MERT01 Eylül 2016 15:43

    ANALAR ŞAMİL TEYYAR KADAR YALAN SÖYLEYEN KİMSE DOGURMAMIŞ

  • İlyas01 Eylül 2016 13:33

    Aziz Başkan, Toroğlu, Fatih Altaylı ve Şamil Tayyar'ın senin hakkındaki FETÖ iddiaları çok vahim. Bunlar hakkında açıklama yapacak mısın? Saygılar

  • Güneyli01 Eylül 2016 13:05

    Birisi senin hayatını kararttın bakalım sen ne yaparsın işkembeden konuşmayın siz siyasetin içindekileri bi deşifre edin önce bakanlar millet vekilleri ve vs

  • Yılmaz01 Eylül 2016 10:05

    Aziz başkan, sende masum değilmişsin. Bak bir konuştun, millet senin tüm kirli çamaşırlarını ortaya döktü...