E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTatilciyi kazıklayanlara dur denilecek---

Tatilciyi kazıklayanlara dur denilecek

Tatilciyi kazıklayanlara dur denilecek
23 Ağustos 2018 - 10:09 borsagundem.com

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Gazetelerde Bodrum ile ilgili üzülerek okuduğum '10-15 liraya su, 70 liraya lahmacun' gibi vesaire şeyler var. Bundan sonra buna izin vermeyeceğiz" dedi

Tatile gidenleri soyma kültürünü elden bırakmayan esnaf 70 liraya bir tane lahmacunu satmaya başlayınca Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy açıklama yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Eğer siz gerekli altyapıyı, eğitimi oluşturmazsanız, sistemi kurmazsanız ortalık fırsatçılara kalıyor. O zaman bu turizmin geleceğini yiyorsunuz. Gerçekten turizme yatırım yapmak isteyen, burada iş sahibi olmak isteyen, sektör olarak görenleri sektör dışına itmiş oluyorsunuz. Bundan sonra buna izin vermeyeceğiz. Bunlara konsantre olacağız. O zaman kişi başına turist gelirinde, harcamalarında artışı yavaş yavaş izlemeye başlayacağız. Beş yıl içinde hedeflerimize inşallah ulaşacağız" açıklamasını yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kâzım KARTAL23 Ağustos 2018 21:55

    Bu, ilk defa bu yıl olmuyor. Bildiğim kadarıyla Sayın Bakan yıllardır turizm sektöründe. Elinde yetki de var. Eee neyi bekliyor o zaman?

  • Bika23 Ağustos 2018 13:01

    Lahmacunu ya da çiğ köfteyi isteyen istediği fiyattan satsın ya da alsın da, su konusunda turistler kazıklanıyor. Maliye devreye girip vergisini sorsun.

  • fersan23 Ağustos 2018 12:20

    bayram bittikten sonra denetlersınız

  • Emrah23 Ağustos 2018 12:00

    Sn Bakan aynen takipçisi olun 15 liraya su mu olur 70 liraya lahmacun mantık dışı o paraları vermek.

  • keri.24 Ağustos 2018 06:02

    Yunanistanda fransa ve ingilterede su kahve lahmacun otel kac pata acaba