E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTarım ve Orman Bakan Yardımcıları görevden alındı---

Tarım ve Orman Bakan Yardımcıları görevden alındı

Tarım ve Orman Bakan Yardımcıları görevden alındı
08 Nisan 2022 - 03:49 borsagundem.com

Tarım ve Orman Bakanlığı'nda 4 bakan yardımcısı görevlerinden alındı, yerlerine yeni isimler getirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda da bakan yardımcılığına atama yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı atama kararları ile Tarım ve Orman Bakanlığı'nda 4 bakan yardımcısı görevden alındı, bu görevlere yeni atamalar yapıldı. 

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Mehmet Hadi Tunç, Akif Özkaldı, Ayşe Ayşin Işıkgece ve Fatih Metin bakan yardımcılığı görevinden alındı.

Yerlerine, Nihat Pakdil, İbrahim Yumaklı, Veysel Tiryaki ve Ebubekir Gizligider yeni Tarım Ve Orman Bakan Yardımcıları olarak atandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na da yeni atama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda da yeni bir atama yapıldı.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı olarak atandı.

8 üniversiteye yapılan rektör atamaları Resmi Gazete'de

 

Yeni ekonomik düzenlemeler Meclis'te kabul edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yilmaz08 Nisan 2022 10:57

    Bende bakanlıkta görev bekliyorum bende sıraya gireyim bari,kızarım sonra😇🤨

  • Mucise Reis ;)08 Nisan 2022 10:09

    Yani artık ucuz et mi yiyecek millet :D et ve balık kurumu piyas düzenlemesi gerekli ama piyasada ne düzen var ne envanter na sayım. 5 tavuk yumurtasına  1 saat mesayiyapıyor millet. TL alım gücü arttırılmalı. Devlet usd yukumu TL yaptı ama millet TL çalışıp usd masrafları ile temel gıdaya ulaşmaya çalışıyor. bu sistem çalışmıyor. Birileri yazmalı yapılana alkış alkış edede bu hale geldık. her alkışlayan eleştırmeyende suçludur. yanlışa yanlış doğruya doğru diyen insanlar gelmeden bu ülke krizden kurtulmaz . Gemi dümenındekine yanlış bilgi verenler, kaptanı yanlış bilgiler ile yanıltıyor gemi okyanusta kayboluyor...