E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTaraf'ta 1 milyonluk hisse satışı---

Taraf'ta 1 milyonluk hisse satışı

Taraf'ta 1 milyonluk hisse satışı
23 Ekim 2013 - 16:40 borsagundem.com

Taraf Gazetecilik A.Ş.'nin büyük ortağı Alkım, 1 milyon adet hissenin borsada satılabilir tipe dönüşümü için MKK'ya başvuruda bulundu

Alkım Basın, 1 milyon adet hissesi için MKK'ya başvuruda bulundu.
Hisse senetleri
Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde hisse senetlerinin, Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu’na yapılan başvurulara ait bilgiler arasında Alkım Basın Yayın ve Dağıtım A.Ş.'ne ait 1 milyon adet Taraf Gazetecilik hissesi de bulunuyor. Yüzde 27'si halka açık olan şirketin piyasada 2.600.000 adet hissesi dolaşımda. Alkım'ın Taraf Gazetecilik hisse senetlerinde yüzde 63,01'lik payı bulunuyor.
Taraf Hisse senetleri yüzde 0,59 düşüşle 6,70 TL'den işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • %9923 Ekim 2013 17:50

    özsermayesi eksi olan, batık durumdaki firmayı sabun raporla 6 liradan halka açabiliyorsun. sonra dolandırıcı çetelere halka açık malı verip 22 liraya çıkarabiliyorsun. Dönüşte tüm malı halka yıkmaya başlıyorsun. Nasıl olsa 22 TL yi görmüş, artık ucuzlamış görüntüsü oluşturup, şirketin % 99 unu halka yıkıyorsun. % 1 ile de şirketi yönetiyorsun. Yetkililerde buna göstere göstere izin veriyor!!!