E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTaç Tarım brüt takasa alındı---

Taç Tarım brüt takasa alındı

Taç Tarım brüt takasa alındı
28 Kasım 2018 - 18:35 borsagundem.com

BİST, Taç Tarım hisselerinde 15 gün süreyle brüt takas uygulanacağını duyurdu

Borsa İstanbul, Taç Tarım (TACTR) hisselerinde brüt takas uygulanmasına karar verdi. BİST tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamaya göre, Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında TACTR paylarında 29 Kasım günü seans başından itibaren, 13 Aralık günü seans sonuna kadar brüt takas uygulanacak.

KAP'ta yer alan açıklamada brüt takas kararlarıyla ilgili ayrıca şu ifadelere yer verildi:

VBTS kapsamında getirilen tedbirler; A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir. Piyasa yapıcılı sürekli işlem yöntemiyle işlem gören paylarda, tedbir nedeniyle tek fiyat işlem yöntemi uygulandığı süre boyunca piyasa yapıcılık faaliyeti yapılmaz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 36,70
En Yüksek: 39,00
En Düşük: 39,00
Değişim 1,94 %
FK: 0,00
PD / DD: 26,50
İşlem Hacmi 648.896
Toplam Adet: 17.682
Ağırlıklı Ort.: 36,70
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakan demirymi01 Aralık 2018 01:35

    Bu hisseyi Pazarlayacaklar kimse almasın bakalim götürsün kendi kendine uzaya götürsün isterse kimse anladıktan sonra

  • Ky değil Kk30 Kasım 2018 00:57

    SPK VE BIST UZUN BİR SÜREDİR KÜÇÜK YATIRIMCIYI KORUMA ADI ALTINDA ASLİ GÖREVLERİNDEN SAPMIŞLARDIR. 10 KAT, 20 KAT, 30 KAT YÜKSELMİŞ HİSSEYİ ALAN KÜÇÜK YATIRIMCI DEĞİL KISA YOLDAN ZENGİN OLMAYA ÇALIŞAN KÜÇÜK KUMARBAZLARDIR. BU TİP HİSSELERİ ALIP MİLYONLARCA PARA KAYBEDİP SONRADA ORDA BURADA ÇIĞIRTKANLIK YAPTIKLARI İÇİNDE BIST VE SPK DA BU VBTS SİSTEMİ, A B C GRUBU HİSSELER GİBİ SAÇMA UYGULAMALARA GİTMEKTEDİR. EVET SPK VE BIST IN GÖREVLERİ ARASINDA YATIRIMCIYI KORUMAKTA VARDIR. ANCAK KÜÇÜK KUMARBAZLARI KORUMAYA ÇALIŞMAK GERÇEKTEN YATIRIM YAPMAYA ÇALIŞANLARA ZARAR VERMEKTEDİR. SPK BIST ARTIK YATIRIMCI İLE KUMARBAZIN AYIRDINA VARIP GERÇEK YATIRIMCILARI KORUMALI BU TİP UYGULAMALARDAN VAZGEÇMELİDİR. YATIRIMCI OLMAYAN KÜÇÜK KUMARBAZLARI DA KIBRISA YÖNLENDİRMELİDİR.

  • HİSSELERE ÖZGÜRLÜKKKK29 Kasım 2018 22:41

    Ben anlamıyorum, benim bildiğim hiçbir aracı kurum müşterisi istemeden, emir vermeden onun adına işlem giremez suçtur. Müşteri internetten işlem yapıyorsa şifresini çaldırmadıysa(ki tamamen kendi sorumluluğudur) işlemleri özgür iradesi ile kendisi yapıyor demektir. Yatırımcı portföy yönetimine verdiyse hesabını yine özgür iradesi ile sözleşme imzalamış tüm işlemleri kabul etmiş demektir. SONUÇ OLARAK ORTADA ÖZGÜR İRADESİ İLE İŞLEM YAPMASI GEREKEN ANCAK ÖZGÜR İRADESİ ÇALIŞMIYOR OLACAK Kİ SÜREKLİ SPKYA BENİ KORU DİYE BAĞIRAN YATIRIMCI TOPLULUĞU VE YATIRIMCISININ ÖZGÜR İRADE İLE İŞLEM YAPMASINI SAĞLAMAKLA GÖREVLİ AMA YERİNE HERGÜN BİR HİSSE YASAKLAYARAK ÖZGÜR İRADEYE MÜDAHALE EDEN BİR SPK ??

  • Ata tarkan29 Kasım 2018 09:22

    30 lari gormus ,birakin gider gidecegi yere

  • CAN28 Kasım 2018 23:51

    SPK VE BORSA GÜNDEM EKONOMİ EDİTÖRÜ  DENİZ BANK EDİP   TAC TARIM SERVE VE MİPAZDA MANİPÜLASYON VAR  ADALETLİ OLUN BÜRÜT TAKAS GETİRİN TEDBİR UYGULAYIN   DUA EDERİM YOKSA ÖMÜR BOYU BEDDUA EDERİM  BORSA KUMARHANEYE DÖNDÜ  İZTAR VE ADESEDE OLDUGU GİBİ BİRE ON KATLADI BİŞEY YAPMADILAR  BAŞKA HİSELERE YAPIYORLAR MESELA AVODA YAPILAN ZULUMDÜR ÇÜNKÜ  1 MİL YAR DOLARLIK  BAKIR MADENİ BULDU TEDBİR BÜRÜT GETİRDİNİZ  ALLAHA HAVALE EDİYOM SİZLERİ SPK VE BORSA GÜNDEM EDİTÖRÜ

  • eko28 Kasım 2018 20:36

    BİST KUMARHANEYE DÖNDÜ BU NE YAHU BU İŞE KESIN BIR ÇOZÜM BULUNMALI 3 TL LIK HISSE BIR BAKMIŞSIN 30 TL NEBU REZALETTİR CUMHURBAŞKANINA YAZACAĢIM BU SPK ILE OLMUYOR

  • Ahmet29 Kasım 2018 21:51

    Alma kardesim alma yuksekse alma cevreni uyar almayin, kapatın bakmayın izlemeyin hisseyi.. 30 kat giden kagidi kimse almazsa oyle kagitlar bir daha olmaz, alan varsada acımayın kafasını kullanmayan kumarbazlara acımayın.. SERBEST PİYASA BURASI, BORSA BURASI HİSSELER YÜKSELECEK DÜŞECEK ALMAYIN KAFANIZI KULLANIN .. SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN HERGÜN 50 TANE KAĞIDA VBTS, YASAKLAR YETER YAA

  • ahmet hoca28 Kasım 2018 19:11

    bu kağıt 30 tl den 2 ye geldi,o zaman nerelerdeydin ???? Sözüm ona küçük yatırımcıyı koruyormuşlar, güldürmeyin insanı.spk olmazsa herşey daha iyi olacak, tek gerçek buuuuuuudurrrrrr.