E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuudi Arabistan'dan ihanet gibi Kudüs yasağı---

Suudi Arabistan'dan ihanet gibi Kudüs yasağı

Suudi Arabistan'dan ihanet gibi Kudüs yasağı
09 Aralık 2017 - 12:30 borsagundem.com

Suudi Arabistan yönetiminin ülkedeki medya kuruluşlarına Trump'ın Kudüs kararı hakkında çok fazla yayın yapmamaları konusunda uyarıda bulunduğu iddia edildi

Orta Doğu merkezli haber portalı Middle East Monitor, Arap basınına dayandırdığı haberde Suudi Arabistan yönetiminin ülkedeki medya kuruluşlarına Trump'ın Kudüs kararı hakkında çok fazla yayın yapmamaları konusunda uyarıda bulunduğunu duyurdu.

Londra merkezi Arapça gazete El Arabi el Cadeed gazetesi, talimatın ülkede bulunan TV, radyo ve gazete yöneticilerine gönderildiğini ifade etti.

Habere göre, Suudi yetkililer televizyon kanallarına Trump'ın kararına ilişkin haberlere, haber programlarında çok fazla yer vermemesine ilişkin bildiri gönderdi. Suudi yetkililerin neden bu şekilde bir karar aldığı ise bilinmiyor.

Suudi Arabistan elçilğinden yapılan yazılı açıklamada, "Ürdün'de yaşayan ve okuyan Suudi Arabistan vatandaşlarının güvenliği korumak adına protestolardan uzak durmaya davet ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Bahreyn elçiliğinden de benzer açıklama yapılarak, "halka açık yerlerdeki protesto gösterilerinden uzak durlması" çağrısında bulunuldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Firavun kimdir ?09 Aralık 2017 23:46

    Bazıları inanmayabilir. Kimseyi zorla inandiramam.Dünyayı ( sözde denizin dibinde boğulmuş ) firavun yönetmektedir. Kendini ve soyunu tanrı olarak görmekte ve tüm dinleri birbirine kırdırarak kendi gücünü korumaktadır.Dünya daki kağıt paranın %95 firavunun parasıdır. Dünyadaki liderlerin %90 onun emrindedir. İnsanlar bir olup firavun düzenini yıkamazsa sonuç felaket olacak. 3.dünya savaşı müslümanlar ile siyonistler arasında olacak ve müslümanlar yenilecek.

  • değmez09 Aralık 2017 23:45

    korktuğun yılan gün gelir seni sokar o kadar zengin olacan latinlere yamanacan Müslüman kardeşini arkadan satacan satmazsan bile zulme karşı durmayacan sonra dünyada rahat yaşayacan 3 günlük ahir ömürde değmez gün gelir o servetini altından çeker alırlar canında gider malında

  • Turkun Turkten baska dostu yok..09 Aralık 2017 19:31

    Bunu bilelim..Kutuplastiran liderlere aldiris etmeden Akplisi Chplisi mhplisi kardesce yasayalim..Kimse birbirine dusman olmasin sunu bilelim ki Bu suudilerden Iranlidan Ingilizden Amerikalidan bize zerre fayda yok..kardes olalim..

  • ALP09 Aralık 2017 18:37

    bunlar yezidin torunları açıkça bunların islam la ilgisi yok ..PEYGAMBER efendimiz nasıl çıkmıi bu kavimden..desem günahmı işlerim..hiçmi tepki verilmez ruhsuz..çadır devletleri suz pus yazıklar olsun..

  • tv09 Aralık 2017 17:03

    tekkelime satılmışlar

  • KILIÇ09 Aralık 2017 16:45

    AÇIKÇA ŞUNU BELİRTMELİYİMKİ ARAPLARA BU KADAR DESTEK ÇIKILMASINI YANLIŞ BULUYORUM EGERKİ SAGLAM İNSAN OLSALARDI BU OLANLAR YAŞANMAZDI İSRAİL ORAYA GÖKTEN GELMEDİ FİLİSTİNLİ MALINI SATTI İSRAİLLİ ALDI ŞİMDİ ORADA SIZLANMAYI BIRAKSINLAR ASLINDA TARİH BOYUNCADA ARKAMIZDAN HANÇER YEDİGİMİZ MİLLET ARAPLARDIR.

  • Saygilarimla09 Aralık 2017 16:32

    Allaha degil abd kopegine kulluk yapiyor bu sudiler, Rabbimden dilerim ki suriyeden beter olursunuz...hep dmisimdir arablardan hic bir sey olmaz

  • Emekli09 Aralık 2017 15:29

    Bunların ipleri ABD.nin elinde herkes biliyor,bunların yatacak yeri yok yok

  • mehmet09 Aralık 2017 15:10

    petrol önemini yitirdikten ve fakirlik başgösterdikten sonra abd ortadoğudan cekilecektir. o zaman suudları acımasızca katlederler . kaddafiden beter olurlar

  • D demirkan 09 Aralık 2017 14:35

    İSLÂM ÂLEMİNİNE İHANET EDEN SUUDİ. ABD KULASI ABD CASUSU. İSLAMINAN UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOK.OSMANLIYA YAPILAN İHANETİN AYNISI MASUM FİLİSTİN HALKINA YAPILIYOR. KALLEŞ SUUD.

  • Ali 09 Aralık 2017 14:27

    Satılmış hepsi de. Boyunlarına ABD ipi takmış bunların. Petrolleri olmasa duman olurlar. Açlıktan ölürler.

  • hain09 Aralık 2017 14:25

    satılmışlar.