E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSurvivor'da sürprizlerle dolu gece---

Survivor'da sürprizlerle dolu gece

Survivor'da sürprizlerle dolu gece
13 Nisan 2016 - 01:30 borsagundem.com

Survivor 2016'da sürprizlerle dolu bir konsey gecesi yaşandı. Herkes ünlülerden kimin gideceğini merak ederken ilk sürpriz gönüllüler takımından geldi

TV8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan'ın sunduğu Survivor 2016'da adaların birleşmesine çok kısa bir süre kala sürprizlerle dolu bir konsey gecesi yaşandı.

Pazar gecesi ekranlara gelen bölümde dokunulmazlık yarışını kaybeden ünlüler konseyde adaya veda edecek iki aday belirlemişti. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Atakan, Yunus Günçe'nin adını söylerken oylama sonucunda da Tuba Özay elenmeye aday ikinci isim olmuştu. 

Bu geceki konsey, ünlüler takımından Tuğba mı, Yunus mu ya da SMS birincisinin söyleyeceği üçüncü bir isim mi adaya veda edecek sorusuyla başladı. Ancak konseyde Acun Ilıcalı'dan gelen açıklama ekran başındakileri şaşkına çevirdi. Ilıcalı, gönüllüler takımından Zafer ve Semih'in istenmeyen bir duruma sebebiyet verdiklerini ve bu yüzden konseye katılmayacaklarını açıkladı. Ilıcalı, iki yarışmacının karıştığı olayla ilgili görüntüleri inceledikten sonra çarşamba akşamı özel bir konsey toplanacağını ve iki yarışmacıyla ilgili nihai kararın burada açıklanacağını bildirdi. 

Gecenin sürprizleri görüllüler takımında yaşanan olayla sınırlı kalmadı. Acun Ilıcalı, haftanın SMS birincisini açıklamaya hazırlanırken tüm beklentiler Atakan'ın SMS'ten birinci çıkacağı şeklindeydi. 

SMS'TEN SÜRPRİZ BİRİNCİ ÇIKTI

Ancak Tuğba Özay SMS birincisi olarak haftanın en süpriz hamlesine imza atmış oldu. Tuğba Özay SMS'te birinci olarak elenme potasındayken, hem eleme potasından çıkmış hem de elenmek üzere bir isim söyleme hakkını elde etmiş oldu. Tuğba Özay'ın SMS birincisi olmasıyla birlikte dengeler bir anda değişti ve Survivor'da SMS ikincisinin de elenme adayı söyleme hakkına sahip olacak olması işleri karıştırdı.

İKİNCİ İSİM DE SÜRPRİZ

Survivor'da ünlüler takımının en çok oy olan ikinci ismi de Ezgi olunca elenme konseyinde bütün hesaplar karıştı. Tuğba Özay eleme potasından çıkıp Mehmet'in adını söylerken, Ezgi'de Nagihan'ın adını söyleyerek eleme potasına üçüncü ismi çıkarmış oldu.. 

Bu üç ismin arasında SMS sıralamasında en düşük oy alan isim olan Mehmet adaya veda etti..

Zafer ve Semih diskalifiye oldu mu?

Ünlüler takımından adaya veda eden isim belli olduktan sonra şimdi tüm dikkateler gönüllüler takımında Zafer ve Semih için kararın açıklanacağı yarınki konseye çevrildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)