E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSurvivor’da şok! Diskalifiye edildi---

Survivor’da şok! Diskalifiye edildi

Survivor’da şok! Diskalifiye  edildi
16 Nisan 2016 - 09:25 borsagundem.com

Survivor 2016 dün akşam yayınlanan bölümünde Semih Öztürk ve Zafer Mete arasında önemli karar verildi ve Zafer Mete diskalifiye oldu.

Survivor’da yaşanan olayda, görüntülere bakarak kimin haklı kimin haksız olduğuna karar veren Acun Ilıcalı, Zafer Mete’nin diskalifiye olduğunu açıkladı.

Acun Ilıcalı, Semih- Zafer arasındaki olayın kamera görüntüleri olduğunu daha önce açıklamıştı. Adadaki ekip Semih–Zafer kavgasının her anını kayda aldı. Haliyle bu görüntüler büyük merak konusu oldu. Survivor’da Semih-Zafer kavgasının görüntülerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı merakla bekleniyordu. Acun Ilıcalı’nın vermiş olduğu kararla yayınlanan görüntüler izleyenleri şaşırttı.

Survivor’a damga vuran ve Zafer’in elenmesiyle sonuçlanan Semih – Zafer kavgası sonrasında Acun Ilıcalı Semih’in bundan sonra Ünlüler takımında yer alacağını açıkladı. Bu şok karardan sonra yarışmacılar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bundan sonra kesin olarak Gönüllüler takımında yer alan Semih, Ünlüler takımına geçerek yarışmaya burada devam edecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • adalet16 Nisan 2016 12:57

    zafer temiz çocuk. elenmesi yanlış oldu. tek söylemesi gereken adamına göre saygı demekti. biraz abarttı o kadar.

  • macun16 Nisan 2016 12:45

    yarışmacılaırın en içi dışı bir temiz adamını attı daha yarışmaya gelmeden önce herşeyi kurgulamış sinsi plancı sabotajcı provokatörü tuttu

  • Lemo16 Nisan 2016 09:35

    Semih'i atamaz çünkü reyting var. Olayı başlatan Semih değil mi