E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSüper Lig'de maçların ertelenme süresi uzatıldı, takım sayısı 17'ye düşüyor---

Süper Lig'de maçların ertelenme süresi uzatıldı, takım sayısı 17'ye düşüyor

Süper Lig'de maçların ertelenme süresi uzatıldı, takım sayısı 17'ye düşüyor
09 Şubat 2023 - 20:31 borsagundem.com

TFF, Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin ardından ligleri 1 hafta ertelemişti. TFF ve Kulüpler Birliği, kararı tartışmak için yeniden bir araya geldi. TFF Başkanı Büyükekşi, maçların 3-4 Mart'ta oynanacağını açıkladı

Ülkemizin yaşadığı deprem felaketi nedeniyle lig maçları 1 hafta ertelenmişti. Türkiye Futbol Federasyonu bu kararında değişikliğe gitti. Başkan Mehmet Büyükekşi, "Maçlarımızı 3-4 Mart tarihinden itibaren başlatma kararı aldık" dedi. Büyükekşi, Hatayspor ve Gaziantep FK'nın çekilmesi halinde ligin seneye 20 takımla oynanacağını ifade etti.

"3-4 MART TARİHİNDE BAŞLATMA KARARI ALDIK"

TFF Başkanı Büyükekşi, "TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi : "Bu hafta oynanacak maçlarımızı önümüzdeki haftaya ertelemiştik. Acımız çok büyük. Onun için bugün itibarıyla maçlarımızı 3-4 Mart tarihinden itibaren başlatma kararı aldık" açıklamasında bulundu.

"17 TAKIMLA YOLA DEVAM ETMEYİ PLANLIYORUZ"

Depremde ağır kayıplar veren Hatayspor ve Gaziantep FK'nın durumu sebebiyle ligin 17 takımla oynanabileceğini ifade eden Büyükekşi, "Hatayspor kulübü bugün yazı gönderdi. Bu sezon maçlarını oynamayacağını bize bildirdi. Gaziantep FK da ligden çekilmek isterse bu iki kulübümüzün hakları baki kalmak kaydıyla 17 takımla yola devam etmeyi planlıyoruz" dedi.

"ÖNÜMÜZDEKİ YIL 20 TAKIM"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Hatayspor ve Gaziantep FK'nın lige devam etmemesi halinde, "Şu anda 19 takım var. Normalde 4 takım düşecekti. 3 takım gelecekti ve önümüzdeki yıl 18 takımla devam edecektik. 2 takımımızın çekilmesi halinde 2 takım düşecek. Aşağıdan 3 takım geleceği için, önümüzdeki yıl 20 takımla Süper Lig devam edecek" şeklinde değişiklik yapılacağını ifade etti.

TFF: Transfer dönemi uzatıldı

 

Alex ve Melo'dan alkışlanacak hareket! Depremzedeler için futbol maçı

 

Süper Lig maçları ertelendi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)