E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSüper Kupa’da heyecan! 11’ler belli oldu---

Süper Kupa’da heyecan! 11’ler belli oldu

Süper Kupa’da heyecan! 11’ler belli oldu
05 Ağustos 2018 - 20:20 borsagundem.com

Süper Kupa'nın aylardır heyecanla beklenen finalinde Galatasaray ve Akhisarspor karşılaşıyor. Konya’daki karşılaşmanın başlama saati 20.45

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Akhisarspor, Süper Kupa'nın finalinde karşı karşıya gelecek. Bu turnuvada ilk kez birbirlerine rakip olacak iki ekip de bu prestijli kupayı taraftarına hediye etmek adına sahaya çıkacak.

İŞTE İLK 11'LER:

Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Fernando, Donk, Belhanda, Feghouli, Rodrigues, Gomis

Akhisarspor: Fatih, Vrsajevic, Dany, Mustafa, Ömer, Aykut, Sissoko, Bilal, Manu, Barbosa, Seleznyov

Konya'nın ikinci kez ev sahipliği yapacağı Süper Kupa finali, bu akşam Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak ve ATV'den naklen yayımlanacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ümit Öztürk olacak.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, TFF Süper Kupa'da 8'inci, Türkiye Kupası'nı kazanan Akhisarspor ise ilk kez mücadele edecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)