E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Süper Kupa' Suudi Arabistan'da oynanacak---

'Süper Kupa' Suudi Arabistan'da oynanacak

'Süper Kupa' Suudi Arabistan'da oynanacak
20 Ekim 2023 - 22:45 borsagundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Kupa'nın nerede oynanacağını açıkladı. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa müsabakası, Suudi Arabistan'da oynanacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa'nın 30 Aralık 2023 tarihinde Suudi Arabistan'da oynanacağını duyurdu.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile son Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe'nin Süper Kupa finalini nerede oynayacakları belli oldu.

TFF'den konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa maçı kulüplerimizin bilgisi dahilinde, 30 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 20.00'de Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacaktır."

Beşiktaş'a Galatasaray derbisi öncesi kötü haber

 

Fenerbahçe'den soruşturma talebi

 

Galatasaray - Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ejder21 Ekim 2023 14:24

    Seneye de kutuplarda oynayalım reklamın kötüsü olmaz.

  • Ahmet Toksoy, 0549 443 16 1921 Ekim 2023 11:10

    Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını coşkuyla kutlayamayı hedeflerken, TFF saçma sapan bir karar alıyor ve süper kupayı Suudi Arabistan’da oynatmayı öngörüyor. Koskoca fedreasyonda bunun yanlışlığını söyleyebilecek buna itiraz edebilecek tek bir yönetici yok mu acaba? Bu kupa neden adına yaraşır biçimde Ankara’da oynanmaz? Sayın Cumhurbaşkanımızın da teşrifleriyle tüm sporcular barış içinde kolkola bir mücadeleyi futbolseverlere izlettirseler daha anlamlı olmaz mıydı? Bu zihniyeti anlayamıyorum, anlamakta istemiyorum. Allah akıl fikir ve izan versin…

  • acacu20 Ekim 2023 23:59

    Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye kupasının Arabistan da oynanması, bence ülkemize ve futbolumuza ihanettir.