E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSputnik V aşısının, AB’de onaylanması konusunda teknik anlaşmazlıklar var---

Sputnik V aşısının, AB’de onaylanması konusunda teknik anlaşmazlıklar var

Sputnik V aşısının, AB’de onaylanması konusunda teknik anlaşmazlıklar var
21 Ekim 2021 - 14:47 borsagundem.com

Kremlin Sözcüsü Peskov, Sputnik V korona virüs aşısının AB’de tescil edilmesi yönündeki görüşmelerde teknik anlaşmazlıkların olduğunu, ancak bu anlaşmazlıkların çözüleceğini söyledi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Sputnik V aşısının Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde tescil edilmesi sürecine dair açıklamada bulundu.

Reuters ajansının Avrupa İlaç Ajansı’nın (EMA) Sputnik V aşısına bu yıl kullanım onayı verilmesinin imkansız olduğunu bildirmesinin ardından Peskov, gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtladı.

Peskov, "Gerçekten de aşımızın Avrupa’daki ajans tarafından tescil edilmesi için sunulan belge ve bilgilerin eksiksizliği konusunda bazı teknik anlaşmazlıklar var. Bu konuda çalışmalar yapılıyor" ifadelerini kullandı.

Bununla birlikte sözcü, Rusya’nın bu çalışmaların tamamlanmasının ardından Sputnik V’ye 'şimdiye kadar çoktan almış olması gereken' onayın verilmesini umduklarını ifade etti.

Sputnik V aşısı olanlar ABD'ye giremeyecek

 

DSÖ Rus aşısının önündeki engelleri kaldırdı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)