E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSpor camiasını yasa boğan haber!---

Spor camiasını yasa boğan haber!

Spor camiasını yasa boğan haber!
02 Ağustos 2014 - 16:21 borsagundem.com

Bu sabah geçirdiği kaza sonrasında yoğun bakıma alınan Sabah Gazetesi spor muhabiri Erkan Koyuncu hayatını kaybetti

Galatasaray'ın sabah antrenmanını takip etmek için Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen Sabah Gazetesi fotomuhabiri Erkan Koyuncu talihsiz bir kaza sonucu tesisin demir kapısına sıkıştı. 

Kafasından ağır yaralanan gazeteciye ilk müdahaleyi kulüp doktorları gerçekleştirdi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan talihsiz gazeteci Koyuncu burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı ve hayatını kaybetti. 

Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'ne sabah antrenmanını takip etmek üzere gelen gazetecilerden Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu, tesisin demir kapısına sıkıştı. Basın mensupları 10.00'daki antrenmanın başlamasıyla birlikte içeri alınırken kapıdan geçen Koyuncu, demir kapının kapandığını görmeyerek araya sıkıştı. Görevliler olayı farkedip kapıyı açıncaya kadar çok kısa sürede bir anda kanlar içinde yerde kalan Koyuncu'ya ilk müdahaleyi kulüp doktorları yaptı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)