E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPL, Borsa Okuryazarlığı eğitimi düzenliyor---

SPL, Borsa Okuryazarlığı eğitimi düzenliyor

SPL, Borsa Okuryazarlığı eğitimi düzenliyor
20 Kasım 2014 - 11:30 borsagundem.com

SPL, Borsa Okuryazarlığı ve Sermaye Piyasası Eğitimi Düzenliyor

SPL, Borsa Okuryazarlığı Ve Sermaye Piyasası Eğitimi Düzenliyor
Sermaye Piyasası Lisanslama (SPL) Sicil ve Eğitim Kuruluşu, 12-13-18-19-20 Aralık 2014 tarihlerinde Borsa Okuryazarlığı ve Sermaye Piyasası Eğitimi düzenliyor. Eğitim, toplam 25 ders saati olmak üzere 5 gün sürecek.

Sermaye Piyasası Lisanslama Sicil ve Eğitim Kuruluşu’ndan yapılan açıklamaya göre, Türk Sermaye piyasalarının eğitim kuruluşu Sermaye Piyasası Lisanslama (SPL) Sicil ve Eğitim Kuruluşu, Borsa Okuryazarlığı ve Sermaye Piyasası Eğitimi düzenliyor. SPL tarafından düzenlenen eğitim 12-13-18-19-20 Aralık 2014 tarihlerinde yapılacak. Programda yatırım, yatırımcı, profil, piyasalara bakış, finansal piyasalar, temel ve teknik analiz, türev piyasalar ve foreks, mali tablolar ve İMKB’den BİST’e, sermaye piyasalarının önemi gibi çeşitli konu başlıları yer alacak.

Borsa Okuryazarlığı ve Sermaye Piyasası Eğitimi hakkında detaylı bilgiye SPL internet adresinden ulaşılabilecek, başvurular için eğ[email protected]  e-posta adresine mail atılabilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)