E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK'dan bir internet sitesi ve üç kişi hakkında suç duyurusu---

SPK'dan bir internet sitesi ve üç kişi hakkında suç duyurusu

SPK'dan bir internet sitesi ve üç kişi hakkında suç duyurusu
22 Şubat 2024 - 22:34 borsagundem.com

SPK, mevzuat kapsamında yürütülen incelemeler neticesinde, bir internet sitesi ve üç kişi hakkında suç duyurusunda bulundu

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), yapılan incelemeler sonucunda bir internet sitesinin içerik sağlayıcıları ve üç kişi hakkında suç duyurusunda bulunma kararı alındığını duyurdu.

Kararlarla ilgili SPK bülteninde yer alan bilgilere göre, izinsiz sermaye piyasası faaliyetinde bulunulduğu gerekçesiyle, “fibafx” uzantılı internet sitelerinin içerik sağlayıcıları hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Kurul buna ek olarak, Mücahit Karasu ve Terfe Elismail isimli kişiler hakkında, izinsiz sermaye piyasası faaliyeti suçuna iştirak ettikleri gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.

SPK ayrıca, hileli davranışlarla kişilerin aldatılarak onların zararına olacak şekilde kendisine yarar sağladığı belirlenen Mehmet Berkay Erbaş isimli kişi hakkında da suç duyurusunda bulunacak.

SPK'dan iki şirketin halka arzına onay çıktı

 

SPK halka açık 2 şirketin bedelsizine onay verdi

 

SPK 47 izinsiz foreks sitesi için erişim engeli kararı aldı

 

BİST 3 hisseye kredili işlem yasağı getirdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hasan H24 Şubat 2024 08:36

    Alev Alatlı'nın (Allah rahmet eylesin) "her yasal hak helal değildir" sözünü kendi düşüncelerim ve tepkim şeklinde yalan söylemeniz ne kadar helaldir sayın Ali bey ?

  • Ali22 Şubat 2024 23:20

    Katmr ile ilgili investingde bir vatandaş ve Musa Bey arasında konuşmayı okudum. Bu iddialar gerçek ise vah halimize. Günümüzde, helal olsun olmasın, haklı olma durumu yasalarca belirlenen bir durum haline gelmiştir.Aslolan, hakkın helal edilmesi ve helalleşmek olmalıdır. Helalleşmek, mahkemede dava kazanmaktan daha üstün olmalıdır. Çünkü, her yasal hak helal değildir ve olamaz.İflas eden kardeşinizin haraç-mezat satılığa çıkarılan evini satın almanız yasal hakkınız olabilir, ama helal değildir. Faizde bir sistemdir. Siz buna yönlendiremezsiniz.Arkasında duramayacağınız sözüde halka açık bir şirket olarak veremezsiniz. Çünkü bu durum hiledir. Kendi düşüncelerim ve tepkimdir. Yatırım tavsiyesi içermez.