E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK 41 internet sitesi hakkında hukuki işlem başlattı---

SPK 41 internet sitesi hakkında hukuki işlem başlattı

SPK 41 internet sitesi hakkında hukuki işlem başlattı
04 Şubat 2021 - 20:36 borsagundem.com

SPK'nın, izinsiz foreks işlemi yaptığı tespit edilen 41 internet sitesi hakkında erişim engeli kararı aldığı duyuruldu

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) internet üzerinden izinsiz foreks işlemi gerçekleştiren internet siteleriyle mücadelesi sürüyor.

SPK, yürütülen incelemeler sonucunda izinsiz foreks işlemi gerçekleştiren 41 internet sitesi hakkında erişimin engellenmesi için hukuki işlemlerin başlatıldığını açıkladı.

Kurul'un söz konusu sitelerle ilgili daha önce de defalarca işlem yapmasına rağmen, site isimlerinde ufak değişikliklerle işlemlerine devam etmesi dikkat çekiyor.

SPK'nın haftalık bülteninde konu ile ilgili yer alan bilgilere göre Kurul'un izinsiz işlem gerçekleştirdiği tespit ettiği ve işlem başlattığı siteler şu şekilde:

SPK 3 şirketin bedellisine onay verdi

SPK'dan SAHOL hissesindeki bir isme para cezası

Beyaz Filo hisselerine tek fiyat tedbiri getirildi

Yeşil enerji için önemli bir adım

SPK’dan halka arzlarla ilgili yeni ilke kararı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yusuf aksoy05 Şubat 2021 17:20

    Memsa mensa sınai ticari ve yatırımlar a.ş 2019 da borsaya kota etiniz.2020 de kota dışı bıraktınız ne diye aldınız ne diye kota dışı bıraktınız.kucuk yardımcının sucu ne ki ceza yi yatırımcıya kesiyorsunuz. Hiç bir alanda faliyeti olmayan memsa borsaya kota ediliyor ve sonra malı durumu bozuk diye kota dışı bırakılıyor. Mağdur yatırımcı vatandaşı ne zaman hakini savunulacak ne zaman magdurluklari giderilecek... Memsa mağdurları olarak devletimizin kalkınması için gerek devlet.gerek halk.gerek vatandaş kazansin diye yatirim yaptik. Sonuç ne oldu.binlerce yatırımcı vatandaş+cocuklari+aileleri 10 senedir perişan çok zor durumdalar.devletimize güvenmek istiyoruz. Spk görevini yapın lütfen.