E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSow en iyi döneminde ---

Sow en iyi döneminde

Sow en iyi döneminde
18 Aralık 2013 - 09:07 borsagundem.com

Sezon başında 15 milyon euro'ya satmadığı Moussa Sow değeri her geçen gün artıyor...

Sarı-lacivertli yönetimin sezon başında Newcastle United’a 15 milyon euroya satmadığı Moussa Sow’un değeri her geçen gün biraz daha artıyor. Bu sezonki müthiş performansı ile yine Avrupa kulüplerinin gözdesi haline gelen Senegalli yıldız için kulübün 20 milyon eurodan kapı açması bekleniyor

Fenerbahçe’nin Senegalli yıldızı Moussa Sow her geçen gün değerini biraz daha artırıyor. Sezon başı İngiliz ekibi Newcastle United’ın bu oyuncu için transferin son gününde yaptığı 15 milyon euroluk teklifi geri çeviren sarı-lacivertli yönetimin, aldığı bu karardan dolayı şimdilerde bir hayli memnun olduğu öğrenildi.
Futbolunu geliştiren ve artık defansif anlamda da takıma katkı sağlayan Sow için İngilizlerin yine devre arası kulübün kapısını çalması bekleniyor. Ancak sarı-lacivertliler golcü futbolcuyu kesinlikle bırakmayı düşünmüyor. Sezon sonu birçok kulübün Senegalli oyuncu için teklif yapmasını bekleyen Fenerbahçe Yönetimi’nin kapıyı en az 20 milyon eurodan açacağı belirlendi. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın Sow’un satılmasını kesinlikle istemediği ancak astronomik bir rakam karşısında kulübün menfaatleri doğrultusunda transfere yeşil ışık yakabileceği kaydedildi.
KARTAL ETKİSİ
Bu arada Sow’un bu sezonki performansındaki en büyük pay sahiplerinden birinin ise yardımcı antrenör İsmail Kartal olduğu ortaya çıktı. Kartal’a güvenen ve sürekli kendisinden fikirler alan Senegalli yıldızın bu seviyeye çıkmasında deneyimli hocanın futbolcuyla yaptığı birebir görüşmelerin etkili olduğu bildirildi. Hem fizik, hem de mental açıdan Sow’u maçlara mükemmel hazırlayan Kartal, Teknik Direktör Ersun Yanal ile birlikte adeta yıldız oyuncuyu yeniden yarattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)