E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞok yorum: Moskova battı 3. Dünya Savaşı başladı---

Şok yorum: Moskova battı 3. Dünya Savaşı başladı

Şok yorum: Moskova battı 3. Dünya Savaşı başladı
16 Nisan 2022 - 14:20 borsagundem.com

Rusya, dün Ukrayna’nın füze saldırısı sonrası Karadeniz’de batan Moskova gemisinin şokunu yaşarken, Rusya Devlet Televizyonu’nda çok konuşulacak bir açıklama geldi.

Bir Rus devlet televizyonu sunucusu, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ukrayna’daki “özel harekatının” bu kadar uzun sürmesinin sebebinin Rusya’nın NATO’ya karşı Üçüncü Dünya Savaşı’na girmesi olduğunu söyledi.

Rus kanalı Rossiya 1’in sunucusu Olga Skabeyeva, son zamanlarda yaşanan ‘gerginliğin’ net bir şekilde 3. Dünya Savaşı olarak adlandırılabileceğini söylerken, “Biz kesinlikle NATO’nun kendisine karşı savaşıyoruz” dedi.

Rusya’ya ait “Moskova” adlı kruvazör gemisi vurulmuştu

Ukrayna makamları, 13 Nisan'da Neptün füzesiyle Karadeniz’de Rusya’ya ait “Moskova” adlı kruvazör gemisini vurduklarını ve gemide yangın çıktığını duyurmuştu. Kruvazörün mürettebatında tahminen 510 kişi olduğu kaydedilmişti.

Skabeyeva’ya Moskova’nın batışını ‘yüzde 100 mutlak bir savaş nedeni’ olarak nitelendiren Rus uzmanlar da destek olurken, Rusya’nın buna acil olarak karşılık vermesi gerektiği aktarıldı. Programın konukları ‘Rusya’nın Kiev’i yok etmesi gerektiğini’ de vurguladı.

Ayrı bir Rus devlet televizyonu programı Vremya Pokazhet’te de Rus propagandası sürdü. Programda Ukraynalıların kendi ülkelerinde Rus birliklerini görmekten mutluluk duydukları ve Rusların soykırım yaptığını düşünmedikleri de iddia edildi.

Rusya'dan İngiltere'ye karşı yaptırım

 

Zelenskiy:Ukrayna kuvvetlerinden 2500-3000 arası kayıp var

 

Ukrayna: Rus filosuna ait Moskova kruvazörünü vurduk

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • rıza17 Nisan 2022 13:31

    Moskva ukrayna füze ile  vurmadı.Fake yalan haber.Reuters dahil batılı medya bile Ukrayna tarafından vurulduğunu teyit edemediler.Gemide bir sebeple yangın çıkıyor yangın söndürülmeye çalışılırken mühimmatlar patlıyor. Olay bu.Batı ve Ukrayna düzmece haberlere devam ediyorlar

  • ALP16 Nisan 2022 20:54

    rus gemilerini gömün karadenize

  • KILIÇ16 Nisan 2022 18:34

    rus mezalimine dünya dur demeli ukrayanada insanlık ölüyor haydut gemiden bahsediyor.

  • baran16 Nisan 2022 16:04

    Bu savaşın pek çok bilinmeyenleri var tıpkı 2. Dünya savaşının olduğu gibi!   

  • Hakkı16 Nisan 2022 16:02

    Rusya sen her yeri bombala ukrayna eli armut toplasın Gemin batınca aklını başına getirir.

  • Batarsın16 Nisan 2022 15:43

    Moskova dediğin gemi teknolojik füzeler karşısında patates kızartma tenceresinden farksızdır,denizde olan geride başlar yarışa birde eski olmanın dezavantajı varsa hiç şansın yok.

  • Bik16 Nisan 2022 15:03

    Kara savaşında rezil olan Rusların, Karadeniz'de  gemileri batmış. 

  • Mucise Reis ;)16 Nisan 2022 15:02

    Bizi bulaştırmasınlarda, ne halt ederse etsinler. Savaş bitçinde Yine kenarda kalırız. Hep öyle oluyor. Suriyelere yaptık villaları, abd aldı petrolu, fransa altı çimento fabrikaları, rusya aldı akdenızde limanları bir kaç şehri kiraladı. bizde ecdanın mezarını aldık, sınır dibimize getirdim. halada oradan çıkamıyoruz. orası oldu terör yuvacı, haşere dolu ilaçsız ev bodrumu gibi... bize bulaşmasın kimse. Bizim savaşımız yok orada. Rusya zaten bize bulaşmaz. Rus askerinin yarısı türk kökenli, islam kökenli, Rusya ordusu bölünür, emir komuta çöker, askeri operasyonlarda içeriden baltalama yerler. Rus kaynak arşivleri diyor. ABd kankalığına kanıp gaza gelmesin kimse. ABD ukraynalı gibi kullanır şuan kürtleri ortadoğuda kullandığı gibi. 

  • Vatandas17 Nisan 2022 04:40

    Sen kesin meralin tayfasındansan yani ketöcüsün.

  • Hehe16 Nisan 2022 14:58

    Yeni mi anladiniz semsiyenin acildigini mal potin

  • pazarci16 Nisan 2022 14:41

    anlasilan o ki bu savasin bitmesine izin vermiyecekler

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ16 Nisan 2022 14:35

    Adiler hep asırlardır müslümanları katlede ede bir oldunuz ve masun milyarlarca müslümanın canına kıydınız.bu sefer YÜCE ALLAH kafiri kafire kırdırarak intikamını almaya başladı.bundan sonra çin ile abd ve ab ülkeleri yıllarca savasacaklar hemde yakında.

  • baran17 Nisan 2022 05:56

    Savaş değil o!  Allah sız eşkiya ile çatışma savaş olmaz!  

  • Pala16 Nisan 2022 19:30

    Söyleyene bak. 40 yıldır savaşta Türkiye