E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSneijder için dev takas---

Sneijder için dev takas

Sneijder için dev takas
23 Kasım 2013 - 15:28 borsagundem.com

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, bir kez daha Premier Lig radarında

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in adı, bir kez daha İngiliz devi Manchester United ile anılıyor. Sportdirectnews adlı internet sitesi, Kırmızı Şeytanlar'ın Sneijder ile Antonio Valencia'yı takas etmek istediğini iddia etti.
Sezona kötü bir başlangıç yapan Manchester United'ın teknik direktörü David Moyes, orta sahaya yaratıcı bir oyuncu transfer etmek istiyor. Kadrosunda Nani ve Ashley Young gibi kaliteli kanat oyuncularını bulunduran Premier Lig ekibi, Valencia'yı gözden çıkarmaya hazır.
Ekvadorlu sağ kanat oyuncusu Antonio Valencia'nın sarı kırmızılı ekibe katılmasına, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin sıcak baktığı konuşuluyor. (Eurosport)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • reco23 Kasım 2013 16:06

    adamın boyu 160 ne devi?

  • reco23 Kasım 2013 16:02

    karısı da dahil mi? jardel'den sonra sneijder faciası yaşanmadan 6S'de ayrılmalı. galatasaraylı olduğuma üzülüyorum. galatasarayı tutacağıma bundan sonra idrarımı tutacağım. tüm 6s'liler de yakında anlasın bunu.