E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞırnak'ta şehit sayısı 3'e yükseldi---

Şırnak'ta şehit sayısı 3'e yükseldi

Şırnak'ta şehit sayısı 3'e yükseldi
21 Ağustos 2019 - 17:23 borsagundem.com

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK yönelik gerçekleştirilen operasyonda bir asker hayatını kaybetti, 3 asker yaralandı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde gerçekleştirilen terör operasyonunda 3 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. 

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Silopi ilçesi sınırlarında bulunan Kösreli köyü bölgesinde Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) çalışanlarının emniyetini almak ve bölgede bulunduğu değerlendirilen PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirmesi maksadıyla icra edilen "Şehit Güvenlik Korucusu Süleyman Tosun" operasyonu düzenlendi. 

Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı birlikleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada bir asker şehit oldu, 3 asker yaralandı. 

Yaralı askerlerden 2'si yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ..21 Ağustos 2019 23:48

    teröre siah veren tır tır abd...abd le anlaşıp suriyeye giricez..  eee?? ne ayak bu durum? dış gucun  adını koyamayan ulkeyiz..acı durum...

  • Yusuf karabulut 22 Ağustos 2019 06:46

    Bizim içimizdeki bazı parti başkanları pkk ya açıkça terör örgütü diyemiyorsa, pyd kendi ülkesini savunan askerlerdir diyorsa, teröristlerin karargah haline getirdiği belediyelere operasyona karşı çıkıyorsa, teröristler için adalet yürüyüşü yapıp cenazelerine katılıyorsa, dağdaki teröriste çoban deyip operasyonları kötülüyorsa dış düşmandan önce içimizdeki düşman kim onun tanımını yapmamız lazım.

  • CAFER KILIÇ21 Ağustos 2019 23:38

    KİM TERÖRİSTLERİ SAVUNUYOR VE ARKA ÇIKIYORSA ALLAH BELALARINI VERSİN.

  • KILIÇ21 Ağustos 2019 22:42

    ACILARI YÜREGİMDE PAYLAŞIYORUM PKK LI HAYİNLERİ HER KİMKİ KORUYUP KOLLUYORSA LANET OLSUN PKK LI BELEDİYELERE SAHİP ÇIKAN HER KİMSE LANET OLSUN.

  • HALİL TÜRK21 Ağustos 2019 22:41

    teröre destek verenler ve el ele yürüyenlerin acaba yüreği acıyormudur.ALLAH rahmet eylesin ve mekanları cennet olsun.malesef bu bizim kaderimiz yabancı güclerin maşaları bunlar.