E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Sinan Oğan, Erdoğan'ı destekleyecek'---

'Sinan Oğan, Erdoğan'ı destekleyecek'

'Sinan Oğan, Erdoğan'ı destekleyecek'
22 Mayıs 2023 - 09:41 borsagundem.com

Gazeteci Abdulkadir Selvi, cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Erdoğan'ı destekleyeceğini iddia etti.

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine çok az bir zaman kala kritik gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ikinci turda yarışacak adaylar olurken, ATA İttifakı ve Sinan Oğan'ın kimi destekleyeceği merak konusu. Oğan, dün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, kararını bugün düzenleyecekleri basın toplantısı ile duyuracağını belirtti. Bu gelişmeler yaşanırken, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın seçimlerin ikinci turunda kimi destekleyeceğine dair tahminlerde bulundu.

Selvi bugün kaleme aldığı yazısında, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sinan Oğan arasındaki görüşme 1 saat sürmüştü. İki taraftan da “pozitif” bir görüşme olduğu mesajını aldım. Sinan Oğan Ankara’ya döndükten sonra Ümit Özdağ ile bir araya geldi. Sonuçta bir karar verildi. Alınan karar ikinci tur seçime damga vuracak kadar önemli. Kararın bugün Sinan Oğan tarafından açıklanması bekleniyor" dedi.

Selvi, Oğan'ın desteğinin Erdoğan'a olacağını öne sürdü ve şunları ekledi:

"Edindiğim bilgiye göre Sinan Oğan bugün, ikinci tur seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıklayacak. Terör örgütlerinin desteği nedeniyle Kılıçdaroğlu’nu desteklemeyeceğini ifade edecek."

Babacan: Sinan Oğan'ın destekçileri ikinci turda önemli bir faktör

 

Sinan Oğan'dan 'ikinci tur' açıklaması

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan ile görüştü

 

Sinan Oğan kimi destekleyecek?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (26)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muhazafakar Musluman23 Mayıs 2023 00:17

    Valla sandıga gitmeyi dusunmuyordum ama artık ne olursa olsun sandıga gidecegim oyumu atacagım. Inadına oy verecegim. Reis kusura bakma. Bunu kabul edemeyiz.

  • VdŞ22 Mayıs 2023 22:33

    Sinan bey Suriyelileri göndermeyi şart koşun yeter artık bıktık bunlardan

  • xyz22 Mayıs 2023 22:23

    S. Oğan'ın Türk Milliyetçilği diye derdi yok. Sığınmacı diye derdi yok. Anlamadığım bu kadar omurgasız bozkurt postuna bürünmüş oy hırsızına yaklaşık üç milyon oy veren insan nasıl kandı. Milleti din-iman ile tokatlayanlar birde milliyetcilikle tokatlayanlar çıktı. Millet tokat manyağì oldu. Kaliteli yurttaş olmayınca Sinan gibilerinin türemesi normal. No quality, there is a tokat.

  • Mucise Reis : )22 Mayıs 2023 21:43

      Kazanamayacağı belli idi... ne oldu ? bir taraf %49,5 aldı.. diğer taraf ise ittifak sayısı fazla ve 44,5 lerde Ata sinan ın ittifakıda geri kalanı aldı... Sinan ata ittifakını iptal ederek yaa nasıl olsa 0,50 yad a1 oran alırım ben tek başımada işimi görürüm dedi. böylece cumhur tarafına geçti. Tamamen kişisel geleceği için. çünkü başka seçimler olsa ata ittifakıda dağıldı. seçimlere 4 - 5yıl var felan filan normal koşullarda. o bakımdan galibiyete yakın bir yere kapak attı. yoksa dediği parti söylemleri ile ikitarafıda eleştirdi/ikitarafında uzlaşısı olduğum noktalar var dedi. bu çift taraflı oynamadı. Ben izledim söylemini. Bir bakanlık kuracak. bu AFET BAKANlığı olacak bence, kızılay afad vb gibi kendine bağlatıp gençlik örgütü tabanını yardım eden bir bakanlıkda yapacak. gençlik yapılanması çalışması... MHP de gelecekte aday vb olma umududa var belliki. Siyasi kariyer menfaat stratejısı bu. Sonuç ne olur ? bilinmez...

  • xyz22 Mayıs 2023 18:28

    Bu ülke ne çektiyse döneklerden ve fırıldaklardan çekti. S. Oğan denen şahıs politikasını sığınmacıların gönderilmesi üzerine kurdu. Sonuç ise muhacir ve ensar kardeşliğine zarar getirmem birtane sığınmacıyı göndermem diyen Cumhur'a yamandı. Bu ülkede bozkurt kılığında veya bozkurt postuna bürünmüş kurtçuk dolu. Makama kendini satanlar kervanına Oğan da eklendi.

  • Vatan İcin22 Mayıs 2023 18:17

    Oy vermeyecektim ama bu resimden sonra oyum Kilicdarogluna. Siz kimin akli ile dalga geciyorsunuz. Tanıdıgım herkeze de telefon ettim Oy vermeye gitmeyeceklere oy verdirdiniz

  • Hakkı 22 Mayıs 2023 23:10

    He yav, tanıdıklarında akıl yok, başüste vatan emrin olur dediler 🤣🤣🤣

  • azmi22 Mayıs 2023 17:50

    Biz ensarız, sığınmacıları geri göndermeyeceğiz diyen , AB ile geri kabul anlaşması imzalayan, maddi yardım yapan, TC ve oy hakkı veren anlayışa nasıl katıldığını anlamak zor Oğan'ın. Kendisine oyu verenlerin desteklediği ittifaka yöneleceklerini sanmam

  • xyz22 Mayıs 2023 14:43

    Vah koca AKP kimlerin oyuna kaldı. Devlet beyin oyu yetmedi Desticinin oyuna muhtaç oldular oda yetmedi F. Erbakan oyuna kaldılar oda yetmedi terörist hizbullahın oyuna oda yetmedi bütün devlwt imkanlarını yalan ve iftira için seferber ettiler oda yetmedi Sinan'a bel bağladılar. Dahada yetmezse Şeytanla iş birliğine kadar gider bu iş.

  • Mantık olsaydı 22 Mayıs 2023 12:39

    Sinan Oğan'a oy verenler; sayın Kılıçdaroğlu ve sayın Erdoğan'ı istemeyenler.. İkinci turda boş oy kullanmaları gerekir mantıken.. Sinan nereye-oylar oraya durumu yok bence.

  • AHMET ÖZBİR22 Mayıs 2023 12:38

    PKK-FETÖ terör örgütünü mutlu edecek adım atmaz, Türk'ün Şanlı Vatanı'nı ve Bayrağı'nı "AĞLATMAZ" Oğan, çünkü o KOCA BİR SİNAN!..

  • xyz22 Mayıs 2023 15:32

    Ahmet Özbir denen dallama ben burada AHMET ÖZBIR'e cevap yazıyorum, nereden Cumhurbaşkanını kattın. işin gücün iftira, yalan, dolan, kumpas, şikayet ve ispiyon ne gevşek adamsın sen.

  • Ahmet Özbir22 Mayıs 2023 13:52

    cumhurbaşkanına baş feöcü dediğin için emniyete bildirdim seni

  • xyz22 Mayıs 2023 13:19

    Baş FETÖ cüden nağmeler.

  • ...22 Mayıs 2023 12:58

    Fetonun siyasi ayağını saklayanlar kim koçum.

  • ŞAHSİ İSTİKBAL22 Mayıs 2023 11:43

    Yeni Feyzioğlu vakası. kariyeri için bakalım işin sonunda nerelere çıkacak

  • asena22 Mayıs 2023 11:33

    kimseyi destekleme bağımsız kal sahte milliyetçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • ALPTUĞ22 Mayıs 2023 10:55

    Bu hatayı yaparsan on beş gün önceki konuştuklarını yemiş olursun tarihin derin sayfalarına gömülür gidersin. yapılan hakaretleri nerende  hazmedeceksin.

  • Yorum22 Mayıs 2023 13:18

    Millet ne yapsın? Rusya ve Aliyev'in Oğan'a yön verdiği söylentileri gerçekse durum çok daha vahim değil mi? Biri kürdistanı destekleyen Hizbullah hüdapar, diğeri Kürdistan'ı destekleyen PKK HDP. O kadar kötüsünüz ki Murat Bey, bu ülkenin seçmeni ve evladı olan kürtleri aynı kefeye koyuyorsunuz? O zaman sonradan vatandaşlık alarak çifte vatandaşlık hakkı elde edenlerin oy kullanarak kime hizmet ettiğini biliyormuyuz.Kürtler verdiği sözden dönmez.Sen menfaat için sözünden dönenlere vatanı, geleceği ve ekonomiyi düşünmeyene bak.Ayrıca hangi oy oranına dayanarak PKK nın oy kullandığını söyleyebiliyorsun? Deva 14 vekil Gelecek 9 vekil çıkardı. Bunlar CHP secmeninden oy almadıysa tabanı nerede? Hani diyorsun ya PKK oy kullandı. Nerede oyu ispatla.

  • Türkoğluturk 22 Mayıs 2023 12:59

    Elbette öcalan trt ye çıkartıp oy dilenen e destek olmaz

  • Murat22 Mayıs 2023 11:03

    Biraz aklı varsa , duran Kalkan'la, Murat Karayılan 'la , Selahattin Demirtaş'la aynı adayı desteklemez

  • xyz22 Mayıs 2023 10:44

    Cehennemin kapılarını kapatacak yiğite bak sen. Atatürk'ün mücadele ve kararlığı dillerinden düşmez. Ama bunlara sürsen bulaşmaz. Yakışır sana adı ATA olan ittifak'ın sözde lideri. Demekki herşey bir tiyatroymuş. ilke ve dava adamları zor zamanda belli olur. Adam acaba yok diyemeyeceği neye tav oldu. Vatan, millet, bayrak, sığınmacı, hizbullah vb. de oyları al. Sonrada Cehennemin kapısını sonuna kadar arala. Aldığın oy haram olsun. Bu ülkenin en büyük sıkıntısı adam gibi adam olmaması. Bir Numan, bir Soylu, F. Erbakan, bir Cevizoğlu, bir, T. Türkeş, bir M. Destici vb. vakası daha. Normal kalitesizlik her alanda var.

  • emmi22 Mayıs 2023 11:33

    hahaha lfetocu pkkli ve natocu ve kripto kucakcilarini mi desteklesin* beyin olumunuz paraya tapan asalaklar olmanizdan kaynakli malesef en azindan bunu anlayin olmeden once...

  • Palu22 Mayıs 2023 10:17

    Süslü sülük gibi bir bakanlığa satmaz

  • xyz22 Mayıs 2023 10:48

    Satar bal gibide satar. Bunların herşeyi sahte. Bunun Abisi sabah akşam hakaret ettiği adama bir gecede yamandı. Bunlardan Kurt olmayı geçtim kurtçuk olmaz.

  • Ordu22 Mayıs 2023 10:40

    Bahçelinin bir ayağı çukurda, 2 yıl beklese zaten mhpnin başına geçecek. Erdoganin çırağı olacaksa, o zaman olur, şimdi niye olsun