E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSinan Ateş cinayetinin tetikçisi yakalandı---

Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi yakalandı

Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi yakalandı
06 Şubat 2023 - 20:17 borsagundem.com

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi Eray Özyağcı, yurt dışına çıkmaya çalışırken Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde Jandarma ekiplerince yakalandı

Ankara'da, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş (38), arkadaşı Selman Bozkurt ile 30 Aralık 2022'de Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde bir binadan çıktığı sırada motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğramıştı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken, akademisyen olan iki kız çocuğu babası Sinan Ateş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

ÖNEMLİ BİR GELİŞME YAŞANDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Durdu Özer koordinasyonunda, 2 savcı tarafından kapsamlı bir şekilde sürdürülen soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı.

TETİKÇİ DE YAKALANDI

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi Eray Özyağcı, yurt dışına çıkmaya çalışırken Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde Jandarma ekiplerince yakalandı.

TUTUKLU SAYISI 18'E ULAŞMIŞTI

Soruşturma kapsamında son olarak tetikçiyi saldırı sonrası Ankara dışına çıkardıkları öne sürülen Tolgahan D., Emre Y. ile Avukat Serdar Ö.'nün de aralarında bulunduğu 18 kişi tutuklanmıştı.

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili tutuklanan avukat: Hafıza kaybı yaşadım

 

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili 3 gözaltı daha

 

Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında tutuklu sayısı yükseldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatanperest30 Nisan 2023 02:15

    IYI PARTILI MILLIYETCI olmaz.... HDP ile kol kola meralin adami olacakti ama firsat olmadi

  • Ali güneş 07 Şubat 2023 01:11

    CMK geç işliyor sorgu yok dayak yok kanun ne hale geldi polis işçi gibi yazık cinayet işleyen dayak yedim dese şikayetçi oluyor bu kanunu bu hale getirdi

  • Alp06 Şubat 2023 21:20

    Tutun kulagindan konusturun..setefsizi..HERKEZ MHP Tohmet altinda birakti..buradan soyluyorum MHP en kucuk ilgisi olsun ben bu partiyi birakirim...ama asla inanmiyorum..Devlet beyin dedigi gibi...oyun buyuk elbet yalan..aciga cikacak..bu gunlerde ULKEDE NE TIYATROLAR DONUYOR GÒRECEKSINIZ.. saygilar.

  • Kasım hoşgör 06 Şubat 2023 22:27

    Kardeş öyle inanmak istiyorsun,,olayın başından beri bahçeli sahip çıkmadı,, rahmet bile dilemedi,,bazı camilerde mevlüt için diyanet izin vermedi,, bunları iyi düşün

  • ALİ HAYDAR YILDIRIM06 Şubat 2023 20:38

    katillerin hepsine  artık idam cezası gelmelidir.