E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaŞimşek'ten şirketlere mesaj---

Şimşek'ten şirketlere mesaj

Şimşek'ten şirketlere mesaj
09 Aralık 2017 - 13:02 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, şirketlerin borçlanmak yerine ortak bulması, halka açılması, kârını sermayeye ekleyerek büyümesi önerilerinde bulundu

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Twitter hesabından Türk şirketlerine mesaj gönderdi.

2007 sonrasında küresel borçların neredeyse 100 trilyon dolar arttığına dikkat çeken Şimşek, bu artışın uzun vadede küresel büyümeyi sınırlayabileceğine değinerek şunları söyledi: "Şirketlerimiz mümkün olduğu ölçüde borç yerine ortak bulmalı, halka açılmalı, kârını sermayeye ekleyerek büyümeli. Bu alternatifler yoksa borcu lira cinsinden almalı"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakan10 Aralık 2017 02:38

    doğru halka açılsın.vergi cezalarını devlet silsin.yatırımcıyı da soya soya geçinsin şirketler. galatasaray da olduğu gibi bedelli ile yatırımcının parasını yesin kodamanlar.s izde devlet olarak teşvik verin vergi affı verin.Ama garibandan söke söke alan dolaylı vergileri. olur mu ??

  • KILIÇ09 Aralık 2017 18:58

    SAYIN BAKANIM HALKA AÇILAN ŞİRKETLERE YATIRIM YAPINCA PATRON ÖNCELİKLE ŞU YATIRIMCIYI NASIL SOYARIM HESABINI YAPIYOR.

  • Mahallenin Delisi09 Aralık 2017 14:07

    Şirketlerin en büyük ortağı Devlettir başka ortak aramaya gerek yok! Büyük ortak vergi ve SGK primlerini düşürsün. Kriz zamanlarında herkes elini taşın altına koymalı...