E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞimşek kritik toplantıyı iptal etti---

Şimşek kritik toplantıyı iptal etti

Şimşek kritik toplantıyı iptal etti
31 Mayıs 2023 - 09:18 borsagundem.com

Mehmet Şimşek ismi borsada özellikle banka hisselerinde sert yükselişe neden olurken, akşam saatlerinde Bloomberg dikkat çeken bir haber servis etti.

ABD’nin Türkiye Büyükelçisi Jeffry Flake’in ev sahipliğinde düzenlenecek olan toplantı, Mehmet Şimşek’in programında “beklenmedik bir değişiklik” nedeniyle iptal edildi.

AK Parti kadrolarında uzun yıllar ekonomi yönetiminde olan Mehmet Şimşek'in tekrar ekonominin yönetiminde yer alacağı iddiaları Ankara kulislerinde konuşulmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile dün görüşen Şimşek'in yarın yapacağı kritik bir toplantıyı iptal etmesi dikkat çekti.

Erdoğan, pazar günkü cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanmadan önce yaptığı açıklamalarda ekonomi yönetimine Şimşek'in gelebileceğinin ipuçlarını vermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Şimşek ile görüştü

 

Erdoğan'dan flaş Mehmet Şimşek sözleri

 

AK Parti'den Mehmet Şimşek açıklaması

 

Eski Maliye Bakanı Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (24)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Eyyup Sağırkaya01 Haziran 2023 09:09

    Oy kullanan toplam yabancıların sayısı ikiyüz küsür bin.

  • Tarafsız01 Haziran 2023 06:08

    Hedef 2028 yılı seçimleri için en az on milyon sığınmacı ve mülteciye oy kullandırmak. Yaşasın yerli ve milli Cumhur. xyz sende çatla parla oh oh oh oh.

  • baran01 Haziran 2023 05:59

    Beş milyon Suriyeli ile nasılda boyunuzun ölçüsünü aldınız. 2028 seçimlerinde on milyon Suriyeli ile geliyoruz. Hazırmısınız. En büyük AKP

  • AHMET ÖZBIR01 Haziran 2023 05:56

    5 milyon Suriyeli ve sığınmacı ile seçimleri kazandık. Çatlayın ve patlayın oh oh oh oh oh.

  • emekli01 Haziran 2023 01:00

    ALLAH ingilizlerin  valisi şimsekten EMEKLİLERİ KORUSUN.

  • Ali31 Mayıs 2023 19:47

    Borsa çöktü

  • xyz31 Mayıs 2023 16:20

    Beş milyon yerli ve milli olan ve ülkesinin topraklarından kaçarak Türkiyede iktidarı belirleyen Suriyeli arap uşağı kardeşlerinin oylarıyla övünen çakma milliyetçi ve vatanseverler aynaya bakın ve yüzünüze tükürün.

  • xyz31 Mayıs 2023 16:15

    Bizim chp nin başında ekrem imamoğlu, mansur yavaş kemal kılıçtaroğlu ve danışmanları ile  bugünki milletvekilleri oldukca 100 seçime girsek hiç birini kazanamayız.Bence bütün partililer ve oy verenler AK PARTİYE veya MHP geçmeliller.

  • xyz31 Mayıs 2023 16:14

    Benim adıma yazı yazan afgan köpeği, arap kapatması, suriyeli sevici ahlaksız köy köpeği haddini bil. Yobaz çakma tarikat şehlerinin kucağında oturmaktan vezk alan densiz it. Yobaz senin gibilerini biz kapımıza it diye bağlamayız.

  • Tarafsız 31 Mayıs 2023 20:14

    Xyz seviyen yerlerde sürünüyor. İnsanların kendilerini yonetenleri eleştirmesi kadar doğal olan bir durum varmı. Kötü bir duruma iyi demek patolojiky bir durumdur. İnsanlara hakaret edeceğine. Bir doktora görünmek iyi olur.

  • borsacı31 Mayıs 2023 13:51

    kovan ve kovulan söz konusu tekrar dost olabileceklermi bilemiyorum ama şahsi kanatim olumsuz.

  • Mucise Reis : )31 Mayıs 2023 13:37

    Dımdımı Dımdım, Cıstak Cıstak :D.... Merhaba ben Şimşek... Aşkın ve ekonominin gücüne inanıyorum... 56 Yaşındayım... Oğlak burcuyum... Dımdımı Dımdım, Cıstak Cıstak...Güvensizlik beni çok sinirlendirir... Kısckançlığa tahammül edemem...Dımdımı Dımdım, Cıstak Cıstak... Ben bir ekonomi adamıyım. Ekonominin ve aşkın gücüne inanıyorum... Gerçek ekonomiyi herkeslere göstermek istiyorum....Dımdımı Dımdım, Cıstak Cıstak.... Hatalarım ve doğrularım ile gerçek bir kurtuluş reçetesi yazmaya geliyorum... İki keklik düz ovada nasıl öter göstermek istiyorum... Dımdımı Dımdım, Cıstak Cıstak.... :D  Adaylar çetin hadi bakalım KABİNEYE  neler olacak .... Tam parodilik işler Güldür Güldür şow luk :D

  • xyz31 Mayıs 2023 13:36

    M. Şimşek balonu şişirilir gel yerli ve milli vatandaş gel üflemesi 1 TL. Sende nefes ver balona.

  • xyz31 Mayıs 2023 13:24

    Bu ekonomik durum ŞÌMŞEK ile düzeltilecek durum değil. Çünkü karşımızda alışkanlıkların esiri olmuş bir iktidar var. Bunlar; debdebe, şatafat, gösteriş, israf, adam kayırma, liyakatsizlik, ihale usulsüzlükleri, döviz bazlı yandaş kayırma, sınırsız para basma, pahalı ve gösterişli açılışlar, makam aracı konvoyları, Kur korumalı hesaplar say say bitmez M. Şimşek bunlara son vermek için getirilemez. Yalnızca bak ekonomi için neler yapıyoruz aldatmacası. Aynı tas aynı hamam. Bence bu millet bundan daha fazla kötülükleri hak ediyor.

  • xyz31 Mayıs 2023 15:37

    Angus oğlan bence de sen ve senin gibi öküzler hat ettiğinizden iyi yönetiliyorsunuz. Gerçekten layık olduğun şekilde idare bulmuş olsaydın aç köpek gibi sabahın erken saatlerinde ekmek gaz kömür illaç hastane kuyruğuna girer.  Pislşik içinde 15 kişilik koğuşlarda yatar oralarda geberip gitmeyi ve hastane masrafalrını da ödeyemeyeceğin için morgta rehin kalmayı da hak ediyorsun. Ama işte senin gibi öküzler bile hak ettiğinden çok iyi yaşıyor.  Hasbelkader % 4.5 hatırına belanı bulmaktan son anda yırttın ki pkk nın itleri devriye gezer ne anabı ne bacını bırakırdı.  Hey hat anlamz ki hayvanat!  Hala çıkmış liyakat angusluğu yapıyor.

  • Leyla31 Mayıs 2023 12:27

    Cok caresiz durumdalar

  • vatandas31 Mayıs 2023 13:30

    5 yıl daha idare edileceksiniz.bence bu duyguyla yaşayamazsınız.yine bence ya köyünüze gidin bir müddet yada başka ulkede yaşayın.ermenistan size iyi bir yer.

  • Atabey31 Mayıs 2023 12:19

    Bence faydalı olacaktır piyasalara inşallah hareket katacaktır eski Bakan

  • Ssk Emekli 31 Mayıs 2023 10:59

    Acil intibakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  • kamileoynakbaş31 Mayıs 2023 10:54

    işçi ve esnaf emeklileri asıl şimdiden sonra görecekler açlık kıtılık ne .bu şimşekin insan yaşamıyla bi fikri olmaz o ekonomi kitabında ne yazıyosa o .sanırsın ki biş fikir katar asla .sadece ekonomi kitabı var o his olmadığı için uygular .ve başarılı denir .aslında başarı yönetici olmakta hem insan hem yaşam ekonomisini birlikte götürmektir bunu başaranlar zaten iyi ekonomist olur bunlar kopyacı .nebati bey insanı düşünceleri katmak istediği için de başarısız oldu .o bizden içimizden biriydi .çok arayacağız onu 

  • TAMYOBAZSEMİH31 Mayıs 2023 12:51

    ablacığım şimşek gelirse eğer piyasalara para gelecek yoksa para yok kasada bitti.satacak 3-5 şey kaldı onlarda dişin kovuğu gibi .mecburen gelecek şimşek gibi biri veya .halk zaten alışık perişanlığa bunu seçimde de kabullendi .sorun yok yani.

  • kamileoynakbaş31 Mayıs 2023 12:27

    sevgili vatandaş nebati beyi başarılı demedim zaten başarısız oldu.ama insani tarafı çoktu.kimseyi dava etmedi mesela .inanın işçi emekli kesimi çok arayacak şimşek yönetimi gelirse.

  • vatandaş31 Mayıs 2023 11:15

    Çok haklısınız Nebati bey i kesinlikle çok arayacağız. özellikle gözlerindeki ışıltıyı. enflasyonu çift hanelere çıkarmasını, piyasayla anlamsız didişmesini. yerli ve milli tarım, üretim politika üretmemesini.

  • ...31 Mayıs 2023 10:17

    Vayyy abd büyükelçisi akp adına şimşek i transfer etmeye çalışıyor.