E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSimit Sarayı Dubai'de---

Simit Sarayı Dubai'de

Simit Sarayı Dubai'de
26 Ocak 2017 - 12:33 borsagundem.com

Dünyaya Türk lezzetini sunan Simit Sarayı Dubai'de de mağaza açtı

Geleneksel Türk lezzetlerini dünya ile buluşturan Simit Sarayı, lezzet haritasına Dubai’yi de ekledi. ABD’den İngiltere’ye, Hollanda’dan Suudi Arabistan’a dünyanın dört bir yanında açtığı mağazalarıyla yoğun ilgi gören Simit Sarayı, hızla büyüdüğü Orta Doğu pazarındaki gücünü şimdi de Dubai’de açtığı ilk mağazasıyla taçlandırıyor.

Dünya markası olma vizyonuyla yurt dışı açılışlarını tüm hızıyla sürdüren Simit Sarayı, dünyanın önemli ticaret merkezlerinden Dubai’de, şehrin en gözde merkezlerinden City Walk Mall’da açtığı ilk mağaza ile yerini aldı.

Simit Sarayı’nın Suudi Arabistan ve Orta Doğu’da gördüğü ilgiden memnuniyet duyduklarını belirten Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, “ 15. yılımızda Türkiye’nin “global tadı” olarak Dubai’deki ilk mağazamızı hizmete açtık. 2017 yılında da dünyada büyümeye, ihracatımızı arttırmaya ve yatırım yapmaya devam edeceğiz. Kısa sürede dünya arenasında büyük başarılar elde ettik ama bu daha bir başlangıç. Daha dünyada gideceğimiz çok ülke ve daha yapacak çok işimiz var.” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş26 Ocak 2017 13:04

    abdullah kavukçu eski porsacılardandır. herhalde simiti porsaya kote etmeyi düşünüyor ondan haber yapıyor.