E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSiirt-Şırnak arasında 'Kapan-7 Karadağ Operasyonu' başlatıldı---

Siirt-Şırnak arasında 'Kapan-7 Karadağ Operasyonu' başlatıldı

Siirt-Şırnak arasında 'Kapan-7 Karadağ Operasyonu' başlatıldı
01 Mart 2020 - 10:50 borsagundem.com

İçişleri Bakanlığı, Siirt-Şırnak ara hattında 'Kapan-7 Karadağ Operasyonu' başlatıldığını duyurdu.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Karadağ barınma alanında bulunduğu değerlendirilen PKK'lıları yakalak için Siirt-Şırnak ara hattında 'Kapan-7 Karadağ Operasyonu' başlatıldığını belirtti.

Şırnak Jandarma Bölge Komutanı, Siirt İl Jandarma Komutanı ve Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı'nın operasyonu arazide sevk ve idare ettiği operasyonda, jandarma komando, jandarma özel harekat, polis özel harekat ve güvenlik korucu timlerinden oluşan 815 personel, 52 operasyonel timin görev aldığı kaydedildi.

Açıklamada, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik 'Kapan operasyonları'nın vatandaşların desteğiyle kararlı şekilde başarıyla sürdürüldüğü ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ______,______01 Mart 2020 15:42

    ALLAH bu hükümeti başımızdan eksik etmesin bir tane dahi terör olayı olmuyor eskiden 50-100 kişi şehit veriyor idik yurt içinde bataklığı kurutmak için libya ırak ve suriye de operesyonlar başarılı oldukca içimizdeki bir takım partiler bundan rahatsız olmakta ve halkı malesef kıştırtmaktadır.

  • Kaan KILIÇ01 Mart 2020 15:34

    Efendim Allah Mehmetçiklerimizin yaninda olsun.