E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSeyyar sandık talebi yarın başlıyor---

Seyyar sandık talebi yarın başlıyor

Seyyar sandık talebi yarın başlıyor
19 Mart 2023 - 10:36 borsagundem.com

Hastalığı veya engeli sebebiyle yatağa bağımlı yaşayan seçmenlerin seyyar sandıklarda oy kullanabilmesi için başvurular yarın başlayacak. Seçmenler YSK'nın internet sitesi üzerinden 2 Nisan'a kadar başvuru yapabilecek

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, hastalığı veya engeli sebebiyle yatağa bağımlı seçmenlerin, seyyar sandıklarda oy kullanabilmeleri için başvuruların alınmasına yarın başlanacak.

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere yönelik takvimine göre, hastalığı veya engeli sebebiyle yatağa bağımlı olan seçmen, seyyar sandıklarda oy kullanabilmek için "www.ysk.gov.tr" internet adresinde bulunan veya ilçe seçim kurullarından temin edilecek "seyyar sandık kurulu talep formu" ile ilçe seçim kurulu başkanlığına ya da ilçe seçim kurulu başkanlığına gönderilmek üzere muhtarlığa bir yakını aracılığıyla başvurabilecek.

Başvurular, bugünden itibaren 2 Nisan Pazar günü saat 17.00'ye kadar yapılabilecek.

YSK'nın gümrük kapılarıyla ilgili kararı Resmi Gazete'de yayımlandı

YSK'den yurt dışındaki yoğun şehirlerde sandık kurulmasına ilişkin karar

YSK'dan 'seyyar sandık' kararı geldi

YSK, propaganda dönemi kural ve yasaklarını açıkladı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)