E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSeyrantepe'de ki kazada son durum---

Seyrantepe'de ki kazada son durum

Seyrantepe'de ki kazada son durum
17 Kasım 2015 - 07:10 borsagundem.com

Üç kamyon ve bir İETT otobüsünün karıştığı yaralıların olduğu kazada son durum netlik kazandı

Sarıyer TEM Otoyolu'nda 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sebebiyle saatlerce TEM Otoyolu Ankara istikameti trafiğe kapandı. TEM'in kapanması sebebiyle Ankara istikametine giden tüm yollarda trafik durma noktasına geldi. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardında TEM'de trafik normale döndü.

Edinilen bilgiye göre, saat 06.00 sıralarında Edirne istikametinde seyreden bir kamyona, arkadan çarpan kamyon sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybedip bariyeri aştıktan sonra karşı şeride geçti. Bu sırada Ankara istikametinden gelen bir kamyon, halk otobüsü otobüsü ve bir otomobil de kazaya karıştı. Kazanın ardından TEM otoyolu adeta can pazarına dönerken kazaya karışan 3 kamyonun sürücüsü, halk otobüsü sürücüsü ve otomobildeki sürücü ve yanındaki yolcu araçlarda sıkışarak yaralandı. Halk otobüsünün ise boş olması olası bir felaketi önledi.

Olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar sıkıştıkları yerden kurtarılarak çevre hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle TEM otoyolu Ankara istikameti trafiğe kapandı. Kazadan yaklaşık bir saat sonra Ankara istikametinde trafik tek şeritten verilemeye başlarken ekiplerin kazaya kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardında TEM'de trafik normale döndü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)