E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSeyahatlerde sahte PCR testine karşı yeni önlem---

Seyahatlerde sahte PCR testine karşı yeni önlem

Seyahatlerde sahte PCR testine karşı yeni önlem
21 Haziran 2021 - 13:20 borsagundem.com

Korona virüs önlemleri kapsamında yurt dışından Türkiye'ye gelen ve PCR testi bulunan yolcular, havalimanlarında örnekleme (sampling) temelinde yeniden teste tabi tutulabilecek.

Türkiye'ye sahte PCR testiyle girmek isteyen yolcular için Sağlık Bakanlığı yeni önlemler aldı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), korona virüs önlemleri kapsamında ülkelere giriş tablosunu güncelledi. Yapılan değişiklikle birlikte yurt dışından Türkiye'ye yapılan uçuşlarla gelen belirli sayıda yolcular yeniden teste tabi tutulacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Türkiye'ye girişler, en az 14 gün önce aşı yaptırdığına veya hastalığı son 6 ay içinde geçirdiğine dair ilgili ülke tarafından düzenlenen belgeyi gösterenlerden ayrıca PCR testi raporu talep edilmeyeceği ve bu kişiler için karantina uygulanmayacağını hatırlatıldı.

İstanbul Havalimanı'nda yolcular 1.5 saatte PCR test sonuçlarını alabilecek

 

AB seyahat yasaklarının gevşetilmesi konusunda anlaştı

 

Almanya'dan yeni seyahat kararı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • okiman0721 Haziran 2021 18:50

    ruslarda bilhassa dikkat edilmeli.. daha evvel 2500 ruble verip PCR testine girmeyenler 1000 rubleye sahte testlerle gelenler çok oldu ve marifetmiş gibi dükkanlarda anlattılar. hem 3. pike hazırlanıyorlar hem de sürü ile gelecekler. sonumuz hayır olsun